Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Deze volledig gerenoveerde woning ligt net buiten het centrum van Dendermonde. In 2010 werd de totaalrenovatie gestart, waarbij de woning naar de hedendaagse comfortnormen werd gebracht: vernieuwd dak met isolatie, dubbele beglazing met rolluiken, CV op aardgas, nieuwe elektriciteit, nieuwe vloeren, keuken en badkamer enz. De indeling van de woning is als volgt: inkomhal, leefruimte met zit- en eethoek en inbouwcassette op hout, uitgeruste keuken met veranda, traphal, slaapkamer/bureau en toilet. Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers, badkamer met douche, ligbad en lavabo en een apart toilet. De aanpalende schuur met dakverdieping biedt de mogelijkheid om extra kamers te maken. Het schuurgedeelte (62m²) heeft een dubbele poort die uitgeeft op de straat en doorgang biedt naar de tuin en weide. Ook hier werd het volledige dak vernieuwd en geïsoleerd. Voorbij het terras staat het stalgebouw met 2 ruime boxen die uitgeven op de piste/paddock, in hout omheind. Aanpalend bevindt zich de weide, momenteel opgesplitst in 2 mooi omheinde stukken. Aan de straatkant is er nog een aparte oprit, eveneens met toegang naar de paddock/weide en een aparte garage. Omdat alle gebouwen vooraan op het perceel staan, blijft het maximum van de oppervlakte behouden als weide. Perfecte eigendom voor mensen die op zoek zijn naar een praktische woning met voldoende bijgebouwen en vooral waar hun dieren aan huis kunnen gehouden worden!

General

Address:Lebbeke
Reference:IF-2087
Asking price:Sold
Type:Property
Plot surface:4.030 m²
Year of renovation:2010
Overall condition:Ready to move in

Division

Bedrooms:3
Toilets:3

Legal information

Non. ind. rat. value:€ 519
Certification:294453
Index:414.00KWh/m²/year
Allotment permit:No
Area application:Residential area
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Judicial decision:
Flood sensitive:Not announced
Flood area:Not announced
Monument:Not announced
This property may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold