Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Deze eigendom is gelegen in een klein baantje, vlot bereikbaar via de E17. Het volledige domein is omheind met bomen en hagen. De toegang komt uit op een binnenplein waar de woning en het garagebouw staan. De hoeve werd grondig en structureel verbouwd in de jaren ’70 en in 2005 werd de volledige keuken en badkamer vernieuwd. De indeling van de hoeve is als volgt: ruime inkomhal met doorgang naar de woonkamer, grote leefkeuken met een prachtig uitzicht en een inbouwhaard, uitgeruste badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo, nachthal met apart toilet, bureel of slaapkamer en de tweede slaapkamer. Er is een schuurgedeelte in de woning dat momenteel ingericht is als garage met een wasplaats en praktische opbergplaats. De mogelijkheid bestaat om de woning uit te breiden naar een woonvolume van 1.000m³. Het garagegebouw bestaat uit een overdekte carport, een werkplaats en een hondenren. Aan de andere kant van het binnenplein is de toegang naar de tuin en naar de schuur (21m*9m). De schuur heeft 2 grote poorten en een ijzeren dakconstructie. Achteraan begint de prachtige grote weide, eveneens volledig omheind met knotwilgen. De andere kant van de woning ligt het tweede deel van de natuurlijke tuin met o.a. een mooie vijver die mee voor het idyllische uitzicht zorgt. De mooie oppervlakte van het geheel en de mogelijkheden met de gebouwen maken van deze eigendom een uniek gegeven!

General

Address:Kruishoutem
Reference:IF-2267
Asking price:Sold
Type:Property
Plot surface:22.405 m²
Habitable Area:206 m²

Division

Bedrooms:2

Legal information

Non. ind. rat. value:€ 931
Certification:0001709421
Index:657.00KWh/m²/year
Permit:Yes
Preemptiverights:No
Allotment permit:No
Area application:Agricultural area of landscape importance
Judicial decision:
Flood sensitive:Property located in a non-flood zone
Flood area:None
Monument:Not announced
This property may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold