Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Ruim landhuis met hangaar en magazijn op ca. 2,6Ha te Kortemark (W-Vl)

Deze eigendom bevindt zich te Kortemark (gelegen tussen Diksmuide en Torhout) en is bereikbaar via de E403.

Het is een plantenkwekerij, waarvan de indeling zich uitermate leent voor het omvormen naar een hippische eigendom of een ander vrij beroep.

De eigendom bestaat uit een ruim landhuis, hangaar en magazijnen naast mooi aangelegde percelen, vandaag in gebruik voor de teelt van planten.

De straatbreedte is over een diepte van 50m gelegen in woongebied.

Het landhuis bestaat uit:

Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, living (ca. 45M²), keuken (ca. 22M²), veranda, werkkamer, een bureel (ca. 13,3M²) en een apart toilet.

Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers (ca. 23M², 19M², 14,3M²) en een ruime badkamer (14,2M²) met ligbad en douche, toilet

Tweede verdieping: 2 slaapkamers (14,6M² en 13,6M²)

Er is ook nog een ruime droge voorraadkelder aanwezig.

De hangaar heeft een afmeting van 38,5M X 15M (voldoende hoog voor een binnenpiste) met daarnaast nog twee ruimtes met een totale oppervlakte van 4,5M X 11M en daarnaast nog een magazijn van 11M X 12,6M. Er zijn nog andere gebouwen op het terrein aanwezig.

De gronden liggen achter de gebouwen en zijn ingedeeld met prachtige hagen zodat elke weide, paddock of buitenpiste mooi omzoomd wordt door deze prachtige hagen.

Verder zijn er nog twee vijvers aanwezig waarin waterpret op warme zomerdagen verzekerd is.

Een zeer mooie en goed onderhouden eigendom die vele mogelijkheden biedt, niet enkel voor een dierenliefhebber, maar ook voor een zelfstandige of vrij beroep.

General

Address:Kortemark
Reference:IF - 1865NP
Asking price:Sold
Type:Property
Plot surface:25.800 m²

Division

Bedrooms:5
BathRooms:Yes
Toilets:2
Living room:Yes
Kitchen:Yes

Legal information

Certification:1026213
Index:493.00KWh/m²/year
Flood sensitive:Not announced
Flood area:Not announced
Monument:Not announced
This property may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold