Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Deze hoeve is gelegen op het einde van een doodlopende straat en biedt een mooi uitzicht op de eigen weide. De woning en de stalgebouwen staan rond een gezellig binnenpleintje dat toegankelijk is via een grote doorrijpoort vanaf de straat. De woning heeft een goede structuur en is reeds voorzien van dubbel glas. Op het gelijkvloers zijn er 3 mooie leefruimtes, een keuken en een kelder. De verdieping telt 3 slaapkamers en een badkamer. Er is een vaste trap naar de zolder die eveneens kan verbouwd naar een grote slaapkamer. Per bouwlaag is er ca. 60m² bewoonbare oppervlakte. De woonkamer achteraan geeft toegang naar het binnenplein waar een kleiner bijgebouw als berging diende. Het eerste stalgebouw bestaat uit een oude bakoven, een oude paardenstal met originele eetbakken en 4 kleinere stallen met doorgang naar de achterkant van de hofstede. Er is ook een schuur met dubbele doorrijpoort aan weerskanten en een grote hooi- en strozolder. De 2de vleugel bestaat uit een voormalige koeienstal en 2 ingerichte paardenstallen met automatische drinkbakken. Ook boven de doorrijpoort is er een ruime zolder aanwezig. Aan de achterzijde van de hoeve bevindt zich nog een werkplaats van ca. 100m². De oprit aan de zijkant van de hoeve werd vernieuw. De weides liggen deels naast de hoeve en deels aan de overzijde van de wegel, waardoor er steeds zicht is vanuit de woning. De vierkantsopstelling, de ligging en het karakter van de gebouwen, zorgen ervoor dat deze hoeve een mooi renovatieproject is!

General

Address:Erpe-Mere
Reference:IF-2141NP
Asking price:Sold
Type:Property
Plot surface:10.558 m²

Division

Bedrooms:3

Legal information

Non. ind. rat. value:€ 564
Surface:10.558 m²
Certification:0001534002
Index:901.00KWh/m²/year
Permit:Yes
Preemptiverights:No
Allotment permit:No
Area application:Agricultural zone
deels woongebied landelijk karakter, deels natuurgebied
Judicial decision:
Flood sensitive:Property located in a non-flood zone
Flood area:Not announced
Monument:Not announced
This property may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold