Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Deze manege heeft een toplocatie in het groene Heusden, deelgemeente van Destelbergen. Het geheel ligt op een boogscheut van Gent en is zeer vlot bereikbaar via de R4. Op deze locatie werd in 2009 een bijzonder plan van aanleg goedgekeurd voor ruitersport en/of jeugdactiviteiten, daarom kunnen de bestaande gebouwen ook steeds gerenoveerd of vernieuwd worden in functie van de paardensport (waaronder o.m. binnenpiste, stallen, opslagplaatsen, buitenpiste, enz). Vandaag bestaat de manege uit een binnenpiste van 20m*40m, een totaal van 38 stallen met automatische drinkbakken, een buitenpaddock en weide. Er is eveneens een cafetaria aanwezig. De gebouwen hebben nood aan opfrissing, maar een uitbating kan wel onmiddellijk gestart worden! De bestaande woning is te renoveren en vandaag opgedeeld in 2 woongelegenheden. De eerste woning is voorzien van een inkomhal, woonkamer, leefruimte, badkamer, kleine keuken en op de verdieping zijn er 4 slaapkamers en een zolder. Het tweede woongedeelte bestaat uit een bureaukamer, leefkamer met keuken, badkamer en slaapkamer. Belangrijk is dat er op het domein een perceel van 1281m² voorzien is voor de bouw van een nieuwe alleenstaande woning. Momenteel worden er naast de eigen weide nog 2 aanpalende weides bijgehuurd. Dit is een ideale opportuniteit voor een onmiddellijke uitbating van een manege waarbij het bijzonder plan van aanleg tal van mogelijkheden biedt!

General

Address:Destelbergen
Reference:IF-2356NP
Asking price:Sold
Type:Property
Plot surface:13.350 m²

Division

Bedrooms:5

Legal information

Non. ind. rat. value:€ 4.206
Certification:0001795806
Index:845.00KWh/m²/year
Permit:Yes
Preemptiverights:No
Area application:Other
BPA Zonevreemde Sport bis
Flood sensitive:Property located in a non-flood zone
Flood area:None
Monument:Not a protected monument
This property may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold