Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Op een halve kilometer buiten het centrum van Deinze bevindt zich deze halfopen bebouwing met achterliggende loods en weide. De woning werd gebouwd in 1930 en deels gerenoveerd in 1970 en heeft volgende indeling: inkomhal met toegang naar de kelder, grote woonkamer en een veranda die de hoofdwoning verbindt met de achterbouw. Dit bijgebouw bestaat uit een recente keuken, badkamer en berging met aparte douche en lavabo. Op de verdieping zijn er 5 slaapkamers. De vaste trap loopt verder naar de zolderverdieping waar gemakkelijk nog 2 kamers kunnen bijgemaakt worden. Er is reeds een onderdak aanwezig. De centrale verwarming gebeurt met aardgas, in de woonkamer is er reeds dubbel e beglazing, de andere ramen zijn nog enkele beglazing.
Achteraan de woning is er een kleine binnenplaats en een tuintje. De oprit naast de woning loopt door naar de achterliggende grond die bestaat uit een mooie grote weide en een perceel waarop 3 aaneengesloten stallingen/loodsen staan (samen ca. 350m²). Met een aantal aanpassingen is deze woning een ideale gezinswoning mét weide, vlakbij alle voorzieningen van het centrum: winkels, warenhuizen, openbaar vervoer,..

General

Address:Deinze
Reference:IF-2219
Asking price:Sold
Type:Property
Plot surface:13.956 m²
Year of construction:1930
Year of renovation:1970
Overall condition:To be refurbished

Division

Bedrooms:5

Legal information

Non. ind. rat. value:€ 1.298
Certification:0001479032
Index:894.00KWh/m²/year
Permit:No
Preemptiverights:No
Area application:Residential area
Flood sensitive:Property located in a non-flood zone
Flood area:Not announced
Monument:Not announced
This property may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold