Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Deze eigendom bevindt zich centraal tussen Oudenaarde, Kortrijk en Doornik en geniet van een prachtige, rustige ligging. Het geheel bestaat uit een domein van ca. 11,7 ha met een professionele paardenaccommodatie, een privéwoning en 2 aparte gastenverblijven. In 2012 werd de volledige accommodatie onderworpen aan een grondige renovatie en opfrisbeurt. De privéwoning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en badkamer, een lichte woonkamer met speksteenkachel, aanpalende veranda die uitkijkt op de stalgebouwen en een keuken met berging. Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers en een comfortabele badkamer. Vanuit alle leefruimtes in het huis is er zicht op de stallen of omliggende weides. Het bijhuis bestaat uit 2 gastenverblijven met aparte ingang. Het eerste verblijf op het gelijkvloers is voorzien van een grote woonkamer, keuken, berging, 2 slaapkamers en een badkamer. Het 2de verblijf op de verdieping beschikt ook over een keuken met eetplaats, badkamer en een grote leefruimte waar een zit- en slaapplaats voorzien zijn. De paardenaccommodatie bestaat uit 2 aparte stalgebouwen met respectievelijk 13 stallen van 4m x 4m en 10 stallen van 4.7m x 3m. Elk gebouw beschikt over diverse was-en poetsplaatsen, solariumruimte, zadel- en voederkamer. De gebouwen zijn eveneens voorzien voor de stockage van hooi en stro. De brede gangen en ruime boxen zorgen voor een groot comfort van ruiter en paard. Het domein beschikt over 2 ideale drafbanen van 1000m en van 600m, voorzien van rechte lijnen, lichte helling en een perfecte ondergrond. Verder is er een overdekte stapmolen voor 6 paarden, een buitenpiste van 17m x 45m en verschillende zandpaddocks, mestopslag en voldoende ruimte voor materiaal en vrachtwagen. De grote weides zijn recent allemaal in hout omheind en er is ook nog een vergunning voor het bijbouwen van een loods van 30m*30m. Met deze oppervlakte aan weides, de grootte en uitrusting van de stalgebouwen en de andere voorzieningen, kan dit domein passen voor alle takken van de paardensport!

General

Address:Anseroeul
Reference:IF-2253NP
Type:Property
Plot surface:117.155 m²
Construction type:Traditional
Year of renovation:2012

Division

Bedrooms:5

Legal information

Certification:20140630000903
Index:471.00KWh/m²/year
Permit:Yes
Preemptiverights:Yes
Allotment permit:No
Area application:Agricultural zone
Flood sensitive:Property located in a non-flood zone
Flood area:Not announced
Monument:Not a protected monument
This property may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold