Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Deze eigendom is gelegen op minder dan 1 km van de grens met Geraardsbergen, vlot bereikbaar via de E429 (Brussel – Doornik) en N42 (Wetteren – Lessines). De woning geniet van een vrij uitzicht op de velden rondom het perceel. De mogelijkheid bestaat ook om een aanpalend perceel weiland van 1 ha bij aan te kopen indien gewenst. De hoeve dateert van begin 1900 en bestaat uit een statig woonhuis met verschillende stallingen en een schuur rond het binnenplein. Achteraan is de tuin met kleine weide. De woning heeft nog tal van authentieke elementen zoals de hoge plafonds, houten lambriseringen en originele vloer-en wandtegels. Het huis heeft een gezonde structuur en beschikt al grotendeels over dubbel glas. Voor een hedendaags comfortniveau zijn een aantal veranderingen noodzakelijk zoals het voorzien van CV, keuken, badkamer, vernieuwde elektriciteit etc. Het gelijkvloers bestaat uit een imposante inkom/traphal en een dubbele woonkamer met mooie houten tussenwand. Er is ook een kelder en een veranda die de verbinding maakt met het bijhuis waar de keuken en berging zich bevinden. Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers, op de 2de verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers en een grote zolderruimte met mezzanine onder het dak. De bijgebouwen bestaan uit een paardenstal en koeienstal, een mooie boogkelder en kleinere stallingen. Ook de zolders zijn praktische ruimtes. De schuur heeft een oppervlakte van ca. 110m². Karaktervolle eigendom met veel mogelijkheden!

General

Address:Lessen
Reference:IF-2442
Asking price:Sold
Type:Farm
Available as of:By deed
Plot surface:2.726 m²
Construction type:Traditional
Levels:3
Overall condition:To be refurbished

Division

Bedrooms:6
BathRooms:

Comfort

Roof:Pitched roof
Construction Front:Brick
Heating:Electricity

Legal information

Non. ind. rat. value:€ 619
Cadastral city:292GP
Surface:2.726 m²
Certification:20160413020575
Index:789.00KWh/m²/year
Permit:No
Preemptiverights:No
Allotment permit:No
Area application:Agricultural zone
Judicial decision:
Flood sensitive:Property located in a non-flood zone
Flood area:None
Monument:Not a protected monument
This property may be subject to the renovation obligation imposed by the Flemish government for residential buildings. For more information, consult the website of the Flemish Energy and Climate Agency at https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold