Unfortunately, this property has been sold

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Subscribe

Deze woning ligt op enkele kilometers van de E34 (Antwerpen - Knokke) en toch zijn de rust en de prachtig groene omgeving hier opmerkzaam!

De woning werd verbouwd tussen 2006 en vandaag. Het dak werd volledig vernieuwd en er werd een belangrijk deel nieuwgebouwd met een houtskelet. Er is een zeer laag energieverbruik dmv een zonneboiler, 18cm dakisolatie, dubbele beglazing en een gezellige houtkachel. De centrale verwarming gebeurt met vloerverwarming en radiatoren.
Ook aan de aanleg van het terrein werd aandacht besteed: er ligt een mooie kasseien oprit naast het huis, de weide is omheind en er werd een afvoersyteem voorzien voor het afvalwater.

Net achter de woning staat een stalgebouw van ca. 50m², op de weide staat nog een houten stal, beide gebouwen kunnen dienen om enkele boxen te voorzien.

De regio is enorm geliefd onder recreatieve ruiters voor de mooie wandelingen! Deze eigendom biedt heel wat mogelijkheden voor een breed publiek!

General

Address:Wachtebeke
Reference:IF-1729
Asking price:Sold
Type:Country house
Location:Rural
Plot surface:3.892 m²
Year of construction:1900
Year of renovation:2006
On floor:0
Overall condition:Ready to move in

Division

Bedrooms:4
BathRooms:2
Living room:Yes
Kitchen:Yes, Kitchen/diner
Storage:
Garden:Yes

Legal information

Flood sensitive:Not announced
Flood area:Not announced
Monument:Not announced

Sold


You have to agree with the privacy policy of this website.
* Required field

Sold