Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze boerderij is gelegen in het mooie en gezellige Bocholt. De boerderij is erg landelijk gelegen in een rustige straat vlakbij de Nederlandse grens. Het is makkelijk te bereiken via een snelweg Bree-Hamont.

Het geheel omvat een te renoveren boerderij met 2 wooneenheden, stalgebouw met 3 paardenstallen, 2 garages, een stalgebouw voor opslag en weides.

De charmante boerderij is momenteel opgedeeld in 2 ruime wooneenheden. Beiden hebben hun eigen toegang. De linkse wooneenheid is als volgt ingedeeld: inkomhal met trap en sas, slaapkamer, badkamer met toilet, douche en wastafel, zitplaats, woonkamer, keuken met vaatwasser, oven en kookplaat. Achter de keuken is er een cv-ruimte met berging en een wasplaats met toilet. De bovenverdieping omvat 4 slaapkamers en een badkamer met toilet, douche en wastafel. De tweede woonruimte is volledig gelijkvloers en recenter gerenoveerd. Dit is als volgt ingedeeld: inkomhal, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, gastentoilet, wasplaats en cv-ruimte met bering.

De tuin is mooi aangelegd, het stalgebouw heeft momenteel 3 paardenstallen met automatische drinkbakken, verder is er nog ruimte voor opslag van hooi en strooi. Rechts van het gebouw liggen de 2 garages en een oud stalgebouw voor opslag. De weides liggen voor het grootste deel achter de woning en een klein stuk van +-40 are ligt aan de overkant van de woning.

Algemeen

Gemeente:Bocholt
Referentie:IF-2874
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:12.500 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1963

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:12.490 m²
EPC Certificaat Nr.:2191925
EPC Index:590,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht