Verkopen met Immofluisteraar? Zo pakken wij dat samen aan!

Immofluisteraar? Dat is 17 jaar expertise ontstaan uit een passie voor vastgoed (en ook voor paarden uiteraard). Alles wat we doen, doen we met een hart voor het vak. Daarom zijn we de nummer 1 van onze klanten. Je kan bij ons rekenen op discretie, transparantie en resultaatgerichtheid. Klanten kiezen in vertrouwen voor ons omwille van onze jarenlange kennis in hippisch en agrarisch vastgoed, maar ook voor onze specifieke aanpak. Hoe we te werk gaan voor de verkoop van jouw eigendom? Ontdek er alles over in deze nieuwe blogpost.

De nummer 1 volgens onze klanten.

De nummer 1 zijn in hippisch én agrarisch vastgoed, dat is een gezonde ambitie. Gezien onze jarenlang ervaring in de sector en het feit dat wij ons enkel toespitsen op deze niche lukt ons dit al aardig! Immofluisteraar is trouwens ook altijd aanwezig op belangrijke top evenementen met focus op het connecteren met onze klanten. Niet enkel op grote evenementen, maar ook op lokale wedstrijden. Je zal elk weekend wel ergens de blauwe jasjes van ons team in Immofluisteraar spotten. Informatief of recreatief te paard!
De kracht van onze positionering is uiteraard ook een resultaat van ons netwerk. Deze is zeer ruim en gaat bovendien ook verder dan enkel het matchen van kopers en verkopers. Immofluisteraar is daarnaast vooral een adviespartner. Aan service dus echt geen gebrek. 

Veel méér dan hippisch vastgoed.

Immofluisteraar is gespecialiseerd in hippisch én agrarisch vastgoed. Met de nadruk op agrarisch want er zijn natuurlijk ook eigendommen die niet onmiddellijk ingezet kunnen worden als paardeneigendom. Hier bekijken wij steeds in samenspraak met de klant wat mogelijk is om hierin toch te slagen. Dankzij ons team (en netwerk) hebben we heel wat kennis in huis voor het aanvragen van de juiste vergunningen aan een sneltempo. Eerst en vooral te beginnen bij de gemeente, daarna worden er ook plannen gemaakt tot zelfs het volledige 3D-plaatje.

Verkopen met ons? Zo pakken we dat samen aan.

Wanneer Immofluisteraar een nieuw pand in het aanbod heeft dan gaan we steeds volgens een betrouwbare en vaste aanpak te werk. Hier volgt ons uniek verkoopconcept!

1. Teasen en aantrekken!

We plaatsen één teaserbeeld online op onze Instagram & Facebook story met een korte intro en de locatie van het pand. De bedoeling is dat we potentiële klanten hun interesse wekken en vooral laten zien dat er een nieuw pand in aantocht is.
 
2. Het beeldmateriaal en het uniek verhaal.

Van elk pand maken we sterke en commerciële sfeerbeelden met onze huisfotograaf. Deze beelden worden zorgvuldig geselecteerd op basis van de sterke punten van het eigendom. Vervolgens gaan we ook met de storytelling aan de slag! Elke pand heeft een uniek verhaal die we graag aan potentiële kopers vertellen. Dit zorgt voor een extra emotionele binding.

3. Onze Facebook Community is goud waard.

Wist je dat Immofluisteraar haar eigen communities per regio heeft op Facebook? Je lid maken kan zeer eenvoudig én je blijft als eerste op de hoogte van de nieuwste panden uit jouw regio. Elk nieuw pand verschijnt eerst in de desbetreffende groep (regio) zodat we op deze manier al zeer gericht te werk gaan. Geweldig toch?
Ook lid worden? Ga naar onze Facebook pagina en zoek ons onder Pand Preview Immofluisteraar - jouw regio of stuur ons een berichtje.

3. En we zijn ... online!

Na deze stappen plaatsen we vervolgens jouw nieuw pand online op onze website en externe immo platforms die de verkoop een boost kunnen geven. Naast de kracht van het online adverteren, maken we ook gebruik van onze nationale/regionale brochures en tal van paardenmagazines om jouw verkoop extra te boosten. Jouw nieuw pand online plaatsen doen we uiteraard aan de hand van mooi beeldmateriaal en een creatieve storytelling. 

4. Distributie en promotie via onze eigen kanalen

Eens jouw pand op de website staat is het de bedoeling dat we volop traffic gaan genereren. Daarom worden alle nieuwe panden ook ineens via onze social media kanalen de wereld ingestuurd. We maken een sterke social media post op basis van beelden of video en gaan direct voor jou aan de slag met de juiste copy en storytelling.

Benieuwd naar hoe dit er allemaal uitziet? Ontdek onze Facebook en Instagram account en laat je vooral inspireren. 
Een extra boost voor jouw pand? Dat kan! Elk nieuw eigendom krijgt door onze digitale experts af en toe een Facebook-boost om zo extra bereik te genereren gericht op de juiste regio en doelgroep.

5. Onze maandelijkse nieuwsbrief
Per maand houden we onze nieuwsbrief-leden op de hoogte van de nieuwste panden in ons aanbod. Ook hier zal jouw eigendom zeker aan bod komen. Wist je trouwens dat onze database uit maar liefst 15 000 e-mail-adressen bestaat? Potentieel gegarandeerd dus! Inschrijven? Dat kan via deze link.
 
 
Service is volgens onze klanten ons stokpaardje.

Bij ImmoFluisteraar hebben we alle diensten in huis om jouw verkoop tot een goed einde te brengen. Hierbij denken we aan onze uniek aanpak, ons netwerk, publicitaire aandacht en sterke fotografie. Ook als er zaken nodig zijn buiten onze functie zullen we hierbij bijstaan waar kan. Zo hebben we ooit voor een eigenaar tijdelijke stallen en personeel gezocht en zoveel meer ...

De beste klanten? Die van ons!

Hebben onderstaande getuigenissen en deze blog jou overtuigd om samen met ons jouw verkoop aan te pakken? Contacteer gerust ons team of plan een gratis schatting. We bezorgen je een gedetailleerd schattingsverslag gebaseerd op een uitgebreide marktstudie, gelijkaardige verkopen en onze expertise!