Spectaculair hippisch centrum gelegen te Mol

Dit schitterende paardencomplex situeert zich in Mol. De rit naar het Azelhof te Lier en Sentower Park te Oudsbergen duurt maar een uur en naar Eindhoven slechts 30 minuten. De Kempen in de provincie Antwerpen staat bekend als een echte paardenregio. 
 Deze accommodatie is rustig en landelijk gelegen en biedt een overvloed aan luxe, kwaliteit en design, voor zowel ruiter als paard. In totaal zijn er 41 ruime stallen, een binnenpiste met afmetingen 30m x 60m en een buitenpiste met afmetingen 20m x 60m. Tevens zijn er 2 longeercirkels aanwezig. We vinden maar liefst 9 wasplaatsen terug, alsook 4 zadelkamers en 2 droogruimtes. Allemaal uitgerust met de beste materialen en oog voor detail. In het gehele complex is er gelet op design, zo is er ook een ongelooflijk mooie inkom voor de piste, afgewerkt in glas, met ruimte om gasten te ontvangen. De stallen zijn voorzien van een systeem dat mest en stro afzuigt. Zo heb je geen kruiwagens meer nodig en blijven de gangen proper. Een prachtige galoppiste, met een lengte van 600m, is ook aanwezig waar het heerlijk rijden is tussen het groen. 10 zandpaddocks, 9 graspaddocks en 4 grote weides zijn voorzien om ervoor te zorgen dat er genoeg uitloop is voor alle paarden. Daarnaast is er ook nog een extra grote weide voorzien naast de villa, deze is op heden het plekje voor de paarden die met wedstrijdpensioen zijn. 
Tevens is er in een apart gebouw een ovale stapmolen voor 8 paarden. Hier is ook alle infrastructuur aanwezig voor een dekstation uit te baten en een aparte ruimte voor hoefsmid en dierenarts. Dit bijgebouw biedt ook voldoende ruimte aan voor opslag van stro, hooi, enzoverder.
Ook bevinden zich 6 woonentiteiten en een aparte villa in dit hippisch centrum. 

Het paardencomplex zelf beschikt over een woning met 3 slaapkamers, 2 studio’s, een afgewerkt appartement, waar momenteel een werknemer in resideert, en 2 gelijkaardige appartementen die casco zijn. Ook in deze woningen is kwaliteit en luxe de norm met hoge plafonds, ruime kamers en afwerking met de beste materialen. Het is ook heerlijk om vanuit deze woning een beeld te hebben op de stallen. Voor het personeel zijn er nog 2 aparte cafetaria’s voorzien. Het complex geniet tevens van een groot aantal zonnepanelen.

In de tuin van dit prachtig hippisch complex vinden we de schoonheid van de natuur terug met een grote vijver die ook dienst kan doen als aquatrainer voor de paarden. De tuin is volledig ontworpen om rust en harmonie te creëren. Dit luxueuze complex is gelegen op 15 Ha.
De afzonderlijke villa op dit domein beschikt over een grote tuin en is omringd door bossen, waardoor het er rustig en privé is. Op het gelijkvloers bevindt zich een keuken, woonkamer, badkamer en een slaapkamer met dressing. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en 3 badkamers. De villa is tevens volledig onderkelderd. In de tuin van deze luxeuze woning is er ruimte voor een ingebouwd zwembad van ongeveer 5.5m x 11m en een bijgebouw met apart toilet en douche. Deze uitzonderlijke villa is een streling voor het oog met, alweer, voeling voor design en luxe.