Ons team van experts in hippisch en landelijk vastgoed in Oost- en West-Vlaanderen

Onze missie is om ervoor te zorgen dat uw vastgoeddromen werkelijkheid worden. Of u nu op zoek bent naar een uniek droomhuis met landelijke ligging, weiden, stallen en/of hippische accommodaties, of uw landelijke eigendom wilt verkopen, ImmoFluisteraar is er om u te helpen.

“Wij verkopen niet alleen paardeneigendommen, wij creëren ze ook.”

Beschikt u over een landelijke eigendom? Dan stellen wij uw eigendom ook open voor het dierenliefhebbende publiek. De passie voor dieren, paarden, natuur, alsook de ligging van ieder project in zijn typische landschap in combinatie met de knowhow van onze makelaars, zorgt ervoor dat de waardebepalingen, plaatsbezoeken en onderhandelingen steeds gebeuren met volle overtuiging én met kennis van zaken.

Team Oost- en West-Vlaanderen

Graag stellen wij ons geweldig team van Oost- en West-Vlaanderen voor: Elize, Michèle en Jolien. Als regioverantwoordelijke zorgt Elize samen met haar team voor een persoonlijke benadering van uw vastgoedbehoeften. Het team heeft een breed netwerk en kan u helpen bij het vinden van uw droomwoning, of u nu op zoek bent naar een prachtig hippisch complex, een landelijke eigendom om tot rust te komen, of iets daartussenin. We hebben alles, van kleine juweeltjes tot grote stoeterijen en hippische complexen.


"Tell us your wish, we’ll make it happen."


U wenst geen of subtiele publieke aandacht?

ImmoFluisteraar biedt een totale discretie aan klanten die dit verkiezen. We gaan dan met behulp van ons netwerk op zoek naar geschikte kandidaat-kopers en presenteren uw eigendom alleen aan degenen waarvan de solvabiliteit is bewezen via netwerking. We plaatsen geen bord te koop voor uw eigendom, geen advertenties in bladen, geen publicaties op internet, enz. U bepaalt zelf de graad van discretie.

Ontdek onze nieuwe brochure

Wil je nog meer weten over onze afdeling Oost- en West-Vlaanderen? Download dan hier onze gloednieuwe brochure. Liever een exemplaartje in uw brievenbus ontvangen? Bestel hem dan via info@immofluisteraar.be. Je kan de brochure trouwens ook scoren op tal van WVUR-wedstrijden.

Wilt u graag uw pand in deze brochure zien staan? Neem dan zeker contact op met Elize. We zijn altijd op zoek naar nieuwe eigendommen om ons aanbod uit te breiden en onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden bij het kopen of verkopen van hun woning.

Uw eigendom verkopen via hippisch vastgoedexpert ImmoFluisteraar?

Neem vandaag nog contact op met ons team Oost- en West-Vlaanderen!

Elize Declercq | +32 489 026 025 | elize@immofluisteraar.be