INTERVIEW “De Kraal is een droom die uitkomt.”

Het team van ImmoFluisteraar verkocht recent De Kraal in Zandhoven aan Warren Blust. En dat ze hier allen super trots op zijn ontdek je in deze getuigenis waarin Warren Blust duidelijk laat voelen dat hij ontzettend blij is dat zijn droom eindelijk uitkomt dankzij ImmoFluisteraar.

In de krachtige voetsporen van Victor Theeuwes.

Immofluisteraar verkocht De Kraal in Zandhoven acht jaar geleden aan Victor Theeuwes. Victor Theeuwes samen met zijn broer Harrie organiseerden jaarlijks met succes de concours “De Kraal International 3*” gekoppeld aan hun paardenveiling Stud 111.

Wat brengt de toekomst voor De Kraal?

Volgens Warren heeft De Kraal dankzij Victor Theeuwes een zeer goede reputatie opgebouwd. “Het team van Victor heeft dit gedurende de jaren prachtig opgebouwd, aldus Warren. Het zal een uitdaging zijn om dit op hetzelfde niveau te doen, of nog beter?” ;-)

Tot op heden werd er 1 wedstrijd georganiseerd. Wij zullen dit uitbreiden naar meerdere wedstrijden per jaar zowel nationaal als internationaal en er zal ook een dressuurwedstrijd georganiseerd worden!

Een droom die uitkomt dankzij ImmoFluisteraar.
De aankoop van De Kraal is een droom die uitkomt. Een mooie uitdaging die ik gelukkig het komende jaar verder zal kunnen uitbouwen met support van Victor Theeuwes. En uiteraard kan ik ook altijd rekenen op het team van ImmoFluisteraar, nietwaar? ;-)

Zaakvoerder van ImmoFluisteraar Dirk Van Ostaeyen is blij dat hij deze mooie site in de openbare paardensport heeft kunnen houden. De sterk groeiende paardenwereld heeft echt nood aan meer wedstrijden!
Succes Warren! Wij kijken alvast uit naar de eerstvolgende wedstrijd in De Kraal!

Bekijk ook het video interview hier!