ImmoFluisteraar staat opnieuw aan het roer van de verkoop van Hippisch Centrum "De Kraal"!

Internationale investeerders met ambities in de paardensector zullen blij zijn om te horen dat hippisch centrum “De Kraal” terug te koop staat op de website van ImmoFluisteraar. Deze topsportaccommodatie heeft faciliteiten die voldoen aan de behoeften van elke professionele atleet. We kennen De Kraal vooral van alle (inter)nationale wedstrijden en veilingen die er plaatsvinden. Kortom, het is een succesvolle droomlocatie en het biedt een unieke kans om mee te draaien aan de top van de hippische wereld.

Bekijk hier het pand op de website van ImmoFluisteraar.


Hippisch paradijs, gelegen in de ‘gouden driehoek’

Verspreid over ongeveer 8,7 hectare en gelegen in de begeerde gouden driehoek, dicht bij het Azelhof, Peelbergen Equestrian Centre en Sentower Park, is deze accommodatie ideaal gelegen om verder te groeien met jouw hippisch bedrijf. De faciliteiten omvatten twee indoor-pistes (20 m x 60 m en 25 m x 45 m), twee buitenpistes (55 m x 105 m en 35 m x 65 m), 73 ruime stallen, vier zadelkamers, en vier luxueuze wasplaatsen met solarium. Verder biedt het complex een overdekte longeercirkel met een diameter van ongeveer 17 meter, een overdekte stapmolen voor zes paarden, een zandpaddock, een galopbaan met Geopad-bodem en diverse weides omheind door houten hekwerk.

Dirk Van Ostaeyen, zaakvoerder van ImmoFluisteraar: “De Kraal verkopen is meer dan zaken doen; het is iemands droom realiseren!

Kijk ook eens binnen bij de aanpalende villa

Oorspronkelijk werd De Kraal opgericht door Victor Theeuwes. Hij maakte er een succesvolle wedstrijdaccommodatie en stal van waar mensen graag over de vloer kwamen en waar de eerste internationale wedstrijden gereden werden. Daarna werd de locatie verkocht, maar nu komt het opnieuw op de markt. Victor bleef wel altijd in het aanpalende huis wonen, maar een nieuwigheid bij deze verkoop is wel dat Victor de villa mee te koop stelt. Deze prachtige woning, die met zorg en aandacht is afgewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit, beschikt over vier ruime slaapkamers en twee luxebadkamers. Het huis is niet alleen ontworpen voor comfort en stijl, maar biedt ook het ultieme genot van een verwarmd zwembad, compleet met een sfeervol poolhouse en sauna, wat het tot een perfecte oase maakt voor ontspanning en entertainment.

Victor Theeuwes: “De Kraal was lange tijd mijn thuisbasis, maar nu breekt er een nieuw hoofdstuk aan. Daarom ben ik gestart met een bouwproject, idyllisch gelegen in de schaduw van de molen langs de Vierselbaan in Zandhoven."

ImmoFluisteraar omarmt deze unieke kans voor de derde keer

ImmoFluisteraar heeft opnieuw de opdracht gekregen om dit indrukwekkende pand te verkopen, een taak die door Dirk Van Ostaeyen, de zaakvoerder van het vastgoedkantoor, als een grote eer wordt beschouwd. “De Kraal zit al vele jaren in het hart van ImmoFluisteraar. We komen er vaak en zijn daarom zeker op zoek naar een geschikte opvolger om dit succesverhaal verder te zetten,” vertelt Dirk. "In 2013 en 2021 hebben we het pand al eens verkocht. Toen was er al veel interesse, waardoor we er zeker van zijn dat we nu opnieuw een geschikte eigenaar kunnen vinden. Ons team is zeer vertrouwd met alle facetten van deze accommodatie, waardoor we potentiële kopers met kennis en passie kunnen begeleiden. We kijken ernaar uit om opnieuw een koper te vinden die net zo gecharmeerd zal zijn van deze unieke eigendom als wij.”

Meer informatie?

Wie interesse heeft in “De Kraal”, is meer dan welkom om een kijkje te nemen op de website van ImmoFluisteraar of neem rechtstreeks contact op met Dirk van Ostaeyen voor een persoonlijke kennismaking met het pand.

dirk@immofluisteraar.be
+32 474 400 100