Immofluisteraar en het Azelhof vieren 10 jaar partnerschap

Dit weekend is een bijzondere mijlpaal voor het Azelhof, want het viert zijn 10e verjaardag. Het verhaal begon een decennium geleden, met een ontmoeting tussen Dirk Van Ostaeyen, de oprichter van Immofluisteraar en Mike Hazebroek. Mike stond toen op het punt zijn manege in ’s Gravenwezel te verkopen. Voor hem was het essentieel dat dit proces discreet verliep, vooral om de gemoedsrust van zijn pensionklanten te bewaren. Dirk, die het belang van deze discretie inzag, bood de perfecte oplossing. Geïnspireerd door deze samenwerking en de behoefte aan een discrete aanpak in de vastgoedwereld, kwam Dirk op het idee om Immofluisteraar op te richten. De naam 'Immofluisteraar' is een knipoog naar deze subtiele en zachte benadering van vastgoedtransacties. Enige tijd daarna begeleidde Dirk Mike bij de aankoop van het Azelhof, een schitterende locatie met een verrassend verkoopverhaal erachter. Ontdek dit unieke verhaal in de video hieronder.

In 2013 verkocht Dirk het Azelhof aan Mike tijdens een ontmoeting bij de Quick.



De jaren zijn voorbijgevlogen sinds die gedenkwaardige aankoop. Mike's roots liggen in ’s Gravenwezel, waar hij is opgegroeid te midden van de dynamiek van hun familiebedrijf. In 2013 zette hij een belangrijke stap door het Azelhof te kopen. Hoewel deze locatie destijds behoorlijk wat liefde en zorg nodig had, was Mike's ambitie onverminderd sterk. Hij droomde ervan het Azelhof om te toveren tot een "klein Mechelen". Beginnend met enkele nationale wedstrijden, zette hij al snel de stap naar de organisatie van internationale evenementen. Met vastberadenheid en visie ging Mike aan het werk: hij vergrootte de pistes en nam de bouw van nieuwe stallen ter hand. En het resultaat? Een accommodatie die ruiters keer op keer weten te waarderen! En Mike? Hij is nog lang niet klaar en bruist van de nieuwe plannen voor de toekomst.

Mike deelt enthousiast zijn verhaal over de samenwerking en de aankoop van het Azelhof.


Tegenwoordig staat het Azelhof wereldwijd bekend als een schitterende plek waar paardenliefhebbers volop kunnen genieten van de sport. De paarden zijn er uitstekend gehuisvest en beschikken over alle noodzakelijke faciliteiten. Het is zeker een locatie waar we de komende tijd nog veel mooie verhalen van gaan horen! Een welgemeende dankjewel aan Mike en Sofie voor de geweldige samenwerking door de jaren heen!