Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze hoeve is gelegen op het einde van een doodlopende straat en biedt een mooi uitzicht op de eigen weide. De woning en de stalgebouwen staan rond een gezellig binnenpleintje dat toegankelijk is via een grote doorrijpoort vanaf de straat. De woning heeft een goede structuur en is reeds voorzien van dubbel glas. Op het gelijkvloers zijn er 3 mooie leefruimtes, een keuken en een kelder. De verdieping telt 3 slaapkamers en een badkamer. Er is een vaste trap naar de zolder die eveneens kan verbouwd naar een grote slaapkamer. Per bouwlaag is er ca. 60m² bewoonbare oppervlakte. De woonkamer achteraan geeft toegang naar het binnenplein waar een kleiner bijgebouw als berging diende. Het eerste stalgebouw bestaat uit een oude bakoven, een oude paardenstal met originele eetbakken en 4 kleinere stallen met doorgang naar de achterkant van de hofstede. Er is ook een schuur met dubbele doorrijpoort aan weerskanten en een grote hooi- en strozolder. De 2de vleugel bestaat uit een voormalige koeienstal en 2 ingerichte paardenstallen met automatische drinkbakken. Ook boven de doorrijpoort is er een ruime zolder aanwezig. Aan de achterzijde van de hoeve bevindt zich nog een werkplaats van ca. 100m². De oprit aan de zijkant van de hoeve werd vernieuw. De weides liggen deels naast de hoeve en deels aan de overzijde van de wegel, waardoor er steeds zicht is vanuit de woning. De vierkantsopstelling, de ligging en het karakter van de gebouwen, zorgen ervoor dat deze hoeve een mooi renovatieproject is!

Général

Adresse:Erpe-Mere
Référence:IF-2141NP
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Superficie de la parcelle:10.558 m²

Division

Chambres à coucher:3

Informations légales

RC de base:€ 564
Surface:10.558 m²
No certificat PEB:0001534002
PEB Valeur:901,00KWh/m²/an
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone agricole
deels woongebied landelijk karakter, deels natuurgebied
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu