Aarschotsesteenweg 201, 2500 Lier
Leemkuilstraat 21, 3660 Opglabbeek
03 297 70 00 - info@immofluisteraar.be

Wie zijn wij?

Immofluisteraar kan zich door middel van ervaring en kennis in de sector profileren als gespecialiseerde bemiddelaar bij de aan- en verkoop van hippisch / agrarisch vastgoed.

Omdat al onze medewerkers opgeleide en erkende vastgoedmakelaars zijn met een eigen BIV-nummer, verzekeren wij de kwaliteit van onze dienstverlening.

Naast deze officiële erkenning als vastgoedmakelaar, heeft iedereen in ons team een affiniteit met paarden, verspreid over alle takken van de sport. Dit zorgt ook voor een uitgebreid sociaal netwerk binnen het juiste doelpubliek waarin onze verkopers en kopers zich bevinden.

Wij bieden steeds de service om bij de verkopers en kopers thuis langs te gaan voor kennismakingen, bezoeken en besprekingen en voorzien daarvoor ook de nodige tijd. Als bemiddelaar doorlopen we samen met U het volledige proces van verkoop; van de waardebepaling tot en met de authentieke akte bij de notaris.

De passie voor paarden, dieren en natuur in combinatie met de know-how van onze makelaars, zorgt ervoor dat de schattingen, plaatsbezoeken en onderhandelingen ook steeds gebeuren met volle overtuiging én kennis van zaken!

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?
Schrijf u dan nu in!

U bent op zoek naar een eigendom waar u paarden kan houden, en vond uw droompand nog niet in ons aanbod? Schrijf u dan in en we houden u vrijblijvend op de hoogte!

Schrijf u in