Verkocht

Boechout

Modern gerenoveerde hoeve met zeer centrale ligging op 1,58ha
1 van 1
Modern gerenoveerde hoeve met zeer centrale ligging op 1,58ha

Modern gerenoveerde hoeve met zeer centrale ligging op 1,58ha

Amper 10km van Anttwerpen centrum met goede verbindingen richting Brussel en Limburg en de Kempen biedt deze modern gerenoveerde hoeve een ruime, praktische woonruimte en mooie paardenfaciliteiten.

Met een totale bewoonbare oppervlakte van 307m² biedt deze villahoeve veel leefcomfort.

Zoals het bij vele hoeves gebruikelijk is, is de ingang langs de achterzijde. Via de hall is er toegang tot de veranda. Een glazen deur vormt de scheiding met de leefruimte van waaruit je zowel het apart bureel als de gelijkvloerse slaapkamer betreedt.

De effectieve leefruimte is zowel compact als praktisch. De mezzanine doet dienst als eetplaats, maar ook in de veranda is er dagdagelijkse eetruimte.De open keuken en salon zijn zodanig opgesteld dat er "contact" is en toch ook privacy. De trap naar de mezzanine is ook een toegang tot de kelder die ingericht is met een sauna. De zeer ruime badkamer op de gelijkvloers maakt het zowel naar de saunaruimte als naar de gelijkvloerse slaapkamer zeer praktisch.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan één extreem ruim met aanpalende dressing. Ook is er een zeer praktische doucheruimte op deze verdieping.

De paardenaccommodatie is zowel via de woonruimte als via de ruime garageruimte bereikbaar.Er zijn 3 ruime stallen en de garage doet deels dienst als zadelkamer.

In de stalruimte is er toegang tot de zolder.

De automatische poort aan de voorzijde leidt ons via een korte oprijlaan naar de achterzijde van de hoeve waar zowel plaats is voor een drietal wagens als een leuk terras met bijgebouw dat dienst doet als inloopstal van ruim 30 m².

Van hieruit zijn ook de aanpalende weides bereikbaar die een oppervlakte hebben van 1,27 ha.

Een mooie oppportuniteit in een regio die zowel rust als praktische faciliteiten zoals scholen, winkels en openbaar vervoer biedt.

Uw gegevens


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website

* Verplicht in te vullen

Uw gegevens

* Verplicht in te vullen
Ik heb het privacy beleid van deze website gelezen en ga hiermee akkoord.