Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Vlot bereikbaar eigendom op slechts enkele minuten van de E34 Antwerpen-Turnhout. Het eigendom is instapklaar en omvat naast een smaakvol ingerichte woning een stalgebouw met 4 boxen en aangelegd terras.

De omgeving leent zich perfect tot het maken van wandelingen. Er zijn tevens diverse trainingsfaciliteiten op wandelafstand. Het landhuis is landelijk ingericht met op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, ingerichte keuken, bureel en een ruime eetkamer. In de nieuwe achterbouw werd de woonkamer ingericht met grote raampartij. Verder is er nog een grote linnenkamer met berging en achterinkom.
Op de verdieping is er een riante masterbedroom (60m²) met aansluitende dressing en zicht op de stallen, een badkamer in natuursteen met ligbad, douche en 2 wastafels. Verder zijn er nog 2 slaapkamers en een speelkamer/bureel, welke tevens kan fungeren als vierde slaapkamer.

Naast de woning is er een gezellig terras ingericht dat het gevoel van een binnenplein weerspiegelt. Een aangelegd pad loopt achter de woning naar het houten stalgebouw. Dit herbergt 4 boxen voorzien van automatische drinkbakken, een was- en poetsplaats, zadelkamer en opslagruimte. De paddock tussen de woning en het stalgebouw is fraai omheind in hout en completeert het landelijke karakter van deze eigendom.

Een ideale eigendom voor wie op zoek in naar een smaakvolle en instapklare woning met vlotte bereikbaarheid.

Général

Adresse:Pulderbos
Référence:IF-2009
Prix demandé:Vendu
Type:Villa
Situation:Proche d'une rue calme
Superficie de la parcelle:1.600 m²
Année de rénovation:2005
Etat général:Prêt à s'installer

Division

Chambres à coucher:3
Salles de bains:1
Bureau:1
Salon:oui, Living
Cuisine:oui, Cuisine fermée, Avec électroménager
Terrasse:oui
Jardin:oui
Jardin orientation :Sud
Jardin qualité:Soigné
Garage:1 (1 place)
Garage Types:Accolé, en briques
Parking:4

Informations légales

No certificat PEB:1231654
PEB Valeur:236,00KWh/m²/an
Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu