Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze eigendom bevindt zich in de groene long van Zelzate, die overgaat in de prachtige polders van Zeeland met vlakbij het Canisvliet en andere natuurgebieden zodat wie deze eigendom koopt, uren wandelplezier erbij krijgt. Zelzate is gelegen ten noorden van de provinciehoofdstad Gent en grenst aan het mooiste stuk van Nederland, namelijk Zeeland, bekend om zijn krekengebied en groene polders. De woning is zeer rustig gelegen, maar heeft toch een vlotte verbinding naar de R4 (Gent) en E34 (Knokke - Antwerpen).

Op het perceel van 5.850 m² bevindt zich een moderne zuidgerichte villa met 4 slaapkamers, een alleenstaande garage, 2 tuinhuizen en achteraan een tennisveld.

De woning is ingedeeld als volgt: via de inkomhal hebben we rechts toegang tot een gastentoilet en links de dubbele garage. Als men in de inkomhal verder doorloopt komt men in de lichtrijke leefruimte van 80 m² op massieve parket, die voorzien is van een gezellige zithoek met open haard en die ook naadloos overgaat in een gezellige bibliotheek met bureel. In de zijvleugel bevindt zich de keuken (merk Obumex) die voorzien is van alle moderne apparatuur en ook een prachtig zicht biedt en direct toegang heeft naar de tuin en het aangelegd terras, dat deels overdekt is. Achter de keuken bevindt zich een tuinsas met achterinkom die toegang geeft tot een apart toilet, de koele berging, de linnenkamer en de dubbele garage met elektrische poorten. Dit sas werd ook voorzien van voldoende ingemaakte kasten voor bijkomende bergruimte. Via de trap in de inkomhal bereiken we de eerste verdieping. Daar bevinden zich 2 kinderslaapkamers met elk hun eigen doucheruimte. De masterbedroom bevindt zich rechts in de woning en is voorzien van een dressing en een ruime badkamer met dubbele lavabo, ligbad en douche. Links bevindt zich een zeer ruime polyvalente ruimte die momenteel dienst doet als atelier, maar ook kan gebruikt worden als lounge-ruimte of bijkomende slaapkamer. Deze ruimte is voorzien van een ruim balkon en heeft ook een prachtig zicht op de tuin.

Naast de woning werd later nog een vrijstaande garage bijgebouwd. Op de eigendom werden verschillende tuinhuizen geplaatst zodat er genoeg functionele bergruimte beschikbaar is voor ondermeer tuingerief. Eentje doet ook dienst als clubhouse voor de tenniscourt. De eigendom heeft ook nog een aparte uitweg langs achter via een dreef.

Deze prachtige eigendom is op zoek naar een koper, die van groen houdt en biedt vele mogelijkheden. Een sterk punt is de zeer vlotte verbinding naar enkele grote invalswegen (Gent, Brussel Terneuzen,..).

Général

Adresse:Zelzate
Référence:IF-2665NP
Type:Propriété
Disponible:à l'acte
Situation:Vue imprenable, Campagne, Lisière de forêt, Proche d'une rue calme, Site ouvert, Site boisé
Superficie de la parcelle:5.850 m²
Surface habitable:430 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Année de construction:1968
Année de rénovation:2000
Etat général:Normal

Division

Chambres à coucher:4
Salles de bains:1
Salle de douche:2
Toilette:4
Bureau:1
Salon:81 m²
Cuisine:30 m², Cuisine-séjour, Avec électroménager
Débarras:9 m²
Grenier:oui
Cave:oui
Balcon:14 m²
Terrasse:oui
Buanderie:4 m²
Jardin:oui
Jardin orientation :Sud
Jardin qualité:Soigné
Garage:3
Garage Types:Individuel en briques, Intégré, Porte automatique
Équipement de garage:Installations électriques, Eau chaude, Chauffage

Confort

Alarme:oui
Internet:oui

Informations légales

RC de base:€ 2.209
Section Cadastrale:huis en bos
Numéros:49k en 48K
Surface:5.850 m²
No certificat PEB:20130107-0001283829-00000039-6
PEB Valeur:239,00KWh/m²/an
PEB date de contrat:07-01-13
PEB Expire le:07-01-23
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone d'habitation avec un caractère rural
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Site non-protégé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu