Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze gezinswoning staat enkele kilometers buiten de centra van Zele en Lokeren, met een goede verbinding naar de E17. De ligging is prachtig; kleine landbaantjes, een weids uitzicht over de velden en de dijken van de Durme in zicht. De woning is voorzien van dubbele beglazing, CV op mazout, vernieuwde elektriciteit en een nieuwe keuken. De indeling is als volgt; inkomhal, bureau, gezellige open leefruimte met inbouwcassette, berging, wasplaats en veranda. Boven is de nachthal volledig voorzien van praktische inbouwkasten en zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche, wellnessbad, dubbele lavabo en toilet. Enkele afwerkingen en opfrissingen zijn nog nodig in de woning maar het huis is perfect instapklaar.
Het stalgebouw heeft een oppervlakte van ca. 100m², ideaal om een aantal boxen te voorzien of gewoon als opslag en bergruimte! De grote tuin biedt op elk uur van de dag zon en kijkt uit op de kleinere weide achteraan. De grote weide met schuilhok ligt 100m naast de woning. Wonen, ruimte en natuur zijn hier in perfect evenwicht! (klein beschrijf mogelijk!)

Général

Adresse:Zele
Référence:IF-2021
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Situation:Vue imprenable, Campagne
Superficie de la parcelle:19.000 m²

Division

Chambres à coucher:3

Informations légales

RC de base:€ 712
No certificat PEB:0000351043
PEB Valeur:689,00KWh/m²/an
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone agricole
Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu