Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze hoeve is als laatste gelegen op het einde van een rustig, doodlopend straatje. Het uitzicht vanaf de hoeve is verbluffend! Door het licht hellende landschap is er in de verste verte geen bebouwing zichtbaar, enkel natuur! De boerderij is op te frissen en bestaat vandaag uit een woning, een schuur van ca. 70m² en een stalgebouw van ca. 150m². Zowel voor- als achteraan de hofstede is er een stukje tuin, de weide ligt volledig naast de hofplaats. De woning is vandaag ingericht op het gelijkvloers; er is een inkomhal met toilet en badkamer, een woonkamer en eetkamer met houtkachel, een aparte keuken en een slaapkamer aanwezig. Verbouwing naar 1.000m³ is mogelijk en dankzij de goede oriëntatie en het sublieme uitzicht zijn er tal van mogelijkheden!

Général

Adresse:Zarlardinge
Référence:IF-2127
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Superficie de la parcelle:13.840 m²
Année de rénovation:1979

Division

Chambres à coucher:2

Informations légales

RC de base:€ 289
No certificat PEB:0001500704
PEB Valeur:892,00KWh/m²/an
Sensible aux inondations:Zone inondable potentielle
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu