Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Verzorgde woning met stallen en piste op ca. 5374m² te Wortel (Hoogstraten)

Deze verzorgde paardeneigendom bestaat uit een goed onderhouden woning, stalgebouw, professionele eb- en vloedpiste en een paddock.

De instapklare woning is gelegen op slechts 1 km van het dorpscentrum van Wortel en op 5 min. van Hoogstraten. Alle voorzieningen voor zowel de hobbyruiter als de competitieve ruiter zijn aanwezig. Verder zijn er diverse wandelmogelijkheden in de directe omgeving en Wortel kolonie.

Op het gelijkvloers beschikt de woning over een inkomhal, volledig uitgeruste landelijke keuken, ruime woonkamer met houtkachel, berging en bureel/praktijkruimte (toegang via aparte oprit). Verder zijn er 3 ruime slaapkamers en een badkamer met lavabo, toilet, ligbad en inloopdouche. Boven is er nog een grote zolder.

Buiten is er een half- overdekt buitenterras waar men kan genieten van de mooi aangelegde tuin.

Achter de tuin bevindt zich het stalgebouw, dat 3 ruime boxen en ponystal herbergt (eventueel om te vormen naar poets/wasplaats). De stallen zijn voorzien van een buitenpaddock zodat de paarden zelf met warm/slecht weer naar binnen/buiten kunnen.
Tussen de stal en de garage is een afdak waar voldoende ruimte is voor de opslag van hooi/stro.

De paardenaccommodatie is toegankelijk via een aparte oprit met poort. Er is voldoende parking langs de woning (3 auto’s) en een staanplaats voor de trailer.

De verlichte eb-en vloed buitenpiste van 20m x 40m ligt achter het stalgebouw en vervolledigd het geheel.

Général

Adresse:Wortel
Référence:IF-2049
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Situation:Campagne
Superficie de la parcelle:5.374 m²

Division

Chambres à coucher:3
Salles de bains:oui
Toilette:oui
Salon:oui
Cuisine:oui
Débarras:oui
Grenier:oui
Cave:oui
Garage:1
Parking:3

Confort

Châssis:Bois dur
Vitrage:Double
Chauffage:Mazout

Informations légales

No certificat PEB:1404502
PEB Valeur:626,00KWh/m²/an
Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu