Exclusief domein met binnenpiste op ca. 20 ha te Meeuwen-Gruitrode

Op een idyllische locatie nabij het centrum van Meeuwen ligt dit prachtige landgoed op ca. 20 ha.

Het geheel bestaat uit een landhuis met 4 slaapkamers en een prachtige accommodatie voor paarden bestaande uit: een binnenpiste (ca. 22m x 40m), 29 boxen, 5 veulenstallen, een buitenpiste
(50m x 90m), een inpandige stapmolen en verschillende poets- en wasplaatsen. De weides zijn ingedeeld, beschikken over schuilstallen en zijn rondom de eigendom gelegen.

Het geheel is bereikbaar via een prachtige lange oprijlaan die uitkomt op de binnenplaats. Het woongedeelte beschikt over mooie leefruimtes met authentieke materialen. Het gebruik van houten parketvloeren, kurk en andere luxueuze materialen geven de woning een duurzame en warme uitstraling. De leefruimtes genieten tevens van overvloedig zonlicht door de grote raampartijen en er is toegang naar het terras waar men heerlijk kan vertoeven.

Het woonhuis heeft op het gelijkvloers: een centrale inkomhal met trap, een bureel, een ruime en gezellige woonkamer, aparte loungeruimte, een volledig geïnstalleerde leefkeuken met aanpalend een gezellige eetkamer en voldoende bergruimte. Via de centrale inkomhal is er tevens toegang tot een aanpalende grote multifunctionele ruimte met badkamer en toilet.
De verdieping kan men bereiken via 2 trappen. Op de eerste verdieping zijn er in totaal 4 ruime slaapkamers en 3 badkamers. De masterbedroom beschikt over een eigen grote badkamer met lavabo, ligbad, douche en toilet. Op de nachthal is er tevens nog een zithoek.

Paardenaccommodatie:
Aan de andere kant van de binnenplaats liggen de stallen en de binnenpiste. De binnenpiste meet ca. 22m x 40m. Via de trap langs de piste is er toegang tot de ontvangstruimte. Daarbij is er een apart toilet en douchekamer. Vanuit het deze ruimte is er een mooi zicht op de binnenpiste enerzijds en de stallen anderzijds. Langs de stallen is er nog een inpandige stapmolen voor 4 paarden. Verder zijn er verschillende poets- en wasplaatsen, een solarium en zadelkamers. In het gebouw zijn er in totaal 29 boxen evenals 5 grote veulenstallen aanwezig. Deze panelen kunnen draaien zodat de stallen machinaal kunnen worden uitgemest.

Achter de gebouwen ligt er nog een geopad buitenpiste van ca. 50m x 90m.

De weides zijn onderverdeeld en liggen rondom de eigendom. Ze zijn omheind met hout en beschikken over verschillende inloopstallen. Mooie uitrijmogelijkheden in de nabije omgeving.

Unieke eigendom met veel grond, ideaal voor de (semi)professionele paardenliefhebber die houdt van luxueus wonen.


Surface terrain
200.000 m²
EPC
B
Salles de bains
3
Chambres à coucher
4

Général

Adresse:Wijshagen
Référence:IF-2916
Prix demandé:€ 6.500.000
Type:Propriété
Disponible:à l'acte
Situation:Vue imprenable, Campagne, Site ouvert
Superficie de la parcelle:200.000 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Etat général:Finition luxueuse

Division

Chambres à coucher:4
Salles de bains:3
Salon:oui
Cuisine:oui
Jardin:oui
Jardin qualité:Bien aménagé

Informations légales

No certificat PEB:20140907-0001655909-00000018-4
PEB Valeur:160,00KWh/m²/an
EnergyClass:B
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone agricole
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Zone inondable:Aucun
P-score:A
G-score:A
Patrimoine protégé:Site non-protégé

€ 6.500.000


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

€ 6.500.000