Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Dit prachtige domein ligt op een mooie landelijke locatie en is goed bereikbaar via de E34.
Het geheel bestaat uit een luxueus landhuis met zwembad, binnenpiste (ca. 20m x 40m), 26 stallen, buitenpiste (ca. 30m x 60m), overdekte stapmolen, 5 garages, afdak voor de vrachtwagen, ….

Via een lange oprijlaan bereikt men het luxueuze landhuis. Het landhuis beschikt over mooie leefruimtes met prachtig zicht op de omliggende landerijen. Op het gelijkvloers is er een inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer met openhaard, orangerie met schitterend uitzicht over de tuin en weides, volledig geëquipeerde leefkeuken en gezellige eetkamer.
Verder is er op het gelijkvloers een masterbedroom met inbouwkasten en een grote badkamer met luxueus ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet.

Op de eerste verdieping zijn er nog 3 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, dubbele lavabo, toilet en douche. Verder is hier nog een mooie open ruimte, eventueel te gebruiken als speelruimte, bureau, zithoek, bibliotheek, ….

Aan achterzijde van de woning bevindt zich een half overdekt terras en een verwarmd buitenzwembad. Ideaal om te genieten. Vanaf het terras heeft men ook zicht op de buitenpiste.

Paardenaccommodatie

Aan het begin van de oprijlaan bevindt zich het nieuwe complex van Geerkens-Hippico (2012). In het stalgebouw zijn er 15 ruime stallen, poetsplaats, wasplaats, toilet en 2 aparte zadelkamers. Vanuit de stallen is er rechtstreeks toegang tot de geopad binnenpiste van ca. 20m x 40m met verlichting en automatische sproeiinstallatie.
Aanpalend aan het stalgebouw is er een groot afdak voor vrachtwagens voorzien.

Het tweede stalgebouw beschikt over 10 stallen, een solarium en een zadelkamer.

Naast het hoofdgebouw staat er een overdekte stapmolen voor 6 paarden.

Tevens staat er een bijgebouw waarin men 4 ruime garages (met automatische poorten) en 1 garage voor de vrachtwagen kan terugvinden. Verder is er in dit bijgebouw nog een merrie-veulenstal en een ontvangstruimte met bar en sanitair.

De verlichte buitenpiste met geopadbodem meet ca. 30m x 60m en is tevens voorzien van een automatische sproeiinstallatie.

De weides liggen rondom de eigendom, ze zijn omheind en voorzien van automatische drinkbakken.Général

Adresse:Westmalle
Référence:IF-2249
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Disponible:à l'acte
Situation:Vue imprenable, Campagne
Superficie de la parcelle:45.000 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Etat général:Prêt à s'installer

Division

Chambres à coucher:3
Salles de bains:2
Salon:oui
Cuisine:oui
Véranda:oui
Terrasse:oui
Garage:5

Informations légales

Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu