Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Unieke eigendom op idyllische locatie op ca. 4,7 ha te Weelde (Antw)

De eigendom is gelegen op een prachtige landelijke locatie met magnifieke vergezichten en mooie uitrijmogelijkheden in een uitgestrekt grensoverschrijdend bos-en natuurgebied. ( Staatsbossen van Ravels, Arendonk en landgoed "De Utrecht (NL)"). Deze luxueuze nieuwbouw van 2008 omvat een landhuis met 5 slaapkamers, 2 badkamers, 3 paardenstallen en verschillende schuren/bijgebouwen en aanpalende weilanden.

Het woongedeelte (631m²) beschikt over mooie leefruimtes met authentieke materialen. Het gebruik van eikenhouten parketvloeren en andere luxueuze materialen geven het de woning een duurzame en warme uitstraling.

Het woonhuis is ingedeeld als volgt:
Op het gelijkvloers is er een riante inkomhal die toegang geeft tot enerzijds de burelen, wasplaats/berging, douchekamer en grote kelder (ca. 80m²) en anderzijds de traphal met doorgang naar de tv-kamer die verbonden is met de woon- en eetkamer. Verder is er een luxueuze en volledig geïnstalleerde leefkeuken met kookfornuis van Delaubrac.

Op de eerste verdieping zijn er 5 ruime slaapkamers , een dressing, een hoofdbadkamer met ligbad, dubbele lavabo, toilet en douche en een tweede badkamer met lavabo, douche en toilet.

Aan achterzijde van de woning bevindt zich een groot terras met een mooi zicht op de stallen en de tuin. Ideaal om te genieten van het prachtige uitzicht.

Bijgebouwen:
Er zijn verschillende bijgebouwen ( 20m x 10.5m en 25m x 13.5m )die kunnen dienen als garage, stockageruimte, opslag voor hooi/stro, … Hiernaast zijn er nog 3 ruime paardenstallen. De mogelijkheid bestaat om in de bestaande bijgebouwen extra stallen te creëren.

Magnifieke eigendom waar men verzekert is van rust, privacy en een prachtig uitzicht!

Général

Adresse:Weelde
Référence:IF-2037
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Disponible:à l'acte
Situation:Vue imprenable, Campagne, Lisière de forêt, Proche d'une rue calme
Superficie de la parcelle:47.000 m²
Surface construite:928 m²
Surface habitable:631 m²
Année de construction:2008
Etat général:Finition luxueuse

Division

Chambres à coucher:5
Salles de bains:3
Salle de douche:1
Bureau:2
Salon:30 m²
Cuisine:29 m²
Grenier:101 m²
Cave:79 m²
Garage:3

Confort

Chauffage:Pompe à chaleur

Informations légales

No certificat PEB:1386240
PEB Valeur:98,00KWh/m²/an
Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu