Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze woning is gelegen in een rustige, kleine weg langsheen een waterloop en zeer vlot bereikbaar via de R4 en de E34. De woning staat momenteel vooraan op het perceel en heeft een ruime indeling (inkomhal, woonkamer, keuken, badkamer, achterinkom, kelder, voutekamer en 2 slaapkamers met tussenruimte). Op de verdieping zijn er nog geen kamers ingericht. Het huis heeft een stevige structuur maar moet volledig gerenoveerd worden. De mogelijkheid bestaat ook om de woning volledig te herbouwen, op dezelfde plaats of ca. 30m naar achter toe. Verder zijn er enkele praktische stallingen en een ruime garage aanwezig. Er is eveneens een serregebouw van 21m x 12,5m. Achteraan bevindt zich de mooie rechthoekige weide, volledig omheind met een groenscherm.
Deze eigendom is een perfecte opportuniteit voor wie op zoek is naar een ruimer perceel op een mooie locatie met de mogelijkheid om de woning naar eigen wens te verbouwen!

Général

Adresse:Wachtebeke
Référence:IF-2246
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Superficie de la parcelle:3.516 m²
Année de rénovation:1970

Division

Chambres à coucher:4

Informations légales

RC de base:€ 591
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Pas annoncé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu