Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

De gemeente Waasmunster herbergt deze mooie en instapklare eigendom, centraal gelegen tussen Antwerpen en Gent, niet ver van Sint-Niklaas en Lokeren, en vlot bereikbaar via de E17. Het geheel is uiterst landelijk en rustig gelegen, aan een kleine straat, omgeven door prachtige vergezichten en toch slechts op fietsafstand van winkels, restaurants en scholen. De eigendom bestaat uit een recente woning, een stalgebouw, een grote schuur met diverse mogelijkheden, aanhorigheden, een buitenpiste en omheinde weilanden op ca. 1,23ha.

Indeling woning (2015):
De instapklare woning is volledig verbouwd in 2015, conform de EPB-eisen (E77). Er is gebruik gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen. Het gelijkvloers omvat een ruime en zonnig leefruimte met een open keuken, die volledig is ingericht, voldoende opbergruimte herbergt en toegang verschaft tot de tuin aan de achterkant. Verder herbergt het gelijkvloers een aparte hal met ingebouwde kasten, een gastentoilet en een technische ruimte. Ook hier is er een extra toegangsdeur of uitgang voorzien. De 1e verdieping omvat een ruime overloop, 2 slaapkamers waarvan 1 met ruimte om een dressing te maken, een apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche.

Extra: warmtepomp, rolgordijnen, vliegenramen, vloerverwarming (beneden), en TV en internet boven en beneden in elke kamer.

Bijgebouwen en weiland:
De eigendom herbergt meerdere bijgebouwen, die zich aan de zij- en achterkant van de woning bevinden. Naast de woning staat een grote schuur, welke momenteel nog een bar, opslagruimte en enkele oude stallen omvat. De mogelijkheid bestaat om deze volledig om te vormen tot kantoor (eigen activiteit), ideaal dus voor een vrij beroep. Ook is het een optie om de bovenverdieping van de woning en de schuur met elkaar te verbinden via een doorsteek en zo hier extra kamers en een badkamer in te richten.

Verder omvat het geheel nog een berging met hooizolder, een hondenkot en een recent stalgebouw (2016) met 8 stallen en 2 wasplaatsen. Elke stal beschikt over een automatische drinkbak en er is koud en warm water voorzien.

Ten slotte beschikt de eigendom over een buitenpiste (ca. 20m x 40m) met een aanpalend schuil- of lesgevershok en volledig omheinde weilanden, voorzien van stroom en automatische drinkbakken. Op de weilanden is ook 1 schuilhok terug te vinden voor de paarden.

Een fantastische en instapklare eigendom voor elke (semiprofessionele) paardenliefhebber!


Général

Adresse:Waasmunster
Référence:IF-2928
Type:Propriété
Disponible:Par accord mutuel
Situation:Vue imprenable, Campagne, Proche d'une rue calme, Site ouvert, Village
Superficie de la parcelle:12.353 m²
Surface habitable:206 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Année de rénovation:2015
Etat général:Prêt à s'installer

Division

Chambres à coucher:2
Salles de bains:1
Toilette:2
Salon:oui
Cuisine:oui, Cuisine ouverte, Avec électroménager
Débarras:oui
Jardin:oui
Parking:10

Confort

Confort:Jardin
Commerce:oui - 2000 m à 3000 m
Restaurant:oui - 2000 m à 3000 m
Chauffage:Pompe à chaleur
L'eau chauffée:Chaudière à condensation, Gaz
Isolation:Entièrement isolé
Internet:oui
Câble:oui

Informations légales

RC de base:€ 1.669
Section Cadastrale:42342 Waasmunster 2e AFD
Surface:12.353 m²
No certificat PEB:42023-G-2015/0151/EP17515/A001/D01/SD001
PEB Valeur:145,01KWh/m²/an
PEB date de contrat:17-01-17
PEB Expire le:17-01-27
PEB Niveau E:77,00
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:oui
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone agricole avec paysage important
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Zone inondable potentielle
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Site non-protégé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu