Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze idyllische paardeneigendom is gelegen te Deux-Acren, deelgemeente van de gemeente Lessen in de Waalse provincie Henegouwen. De eigendom is makkelijk bereikbaar via de E429 (A8, Halle-Doornik) en met de trein (station: Viane-Moerbeke) is er een rechtstreekse verbinding van ca. 30 min. naar Brussel.

De eigendom bevindt zich in een klein straatje met een prachtig uitzicht op de omliggende groene omgeving, waar zeer veel wandelmogelijkheden zijn. Deze hoeve bestaat uit een woonhuis met diverse bijgebouwen waarin zich ondermeer 8 stallen bevinden en een buitenpiste.

Het woonhuis omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet en links een kamer ingericht als bureau, dat toegang geeft naar een deel van de eerste verdieping, waar een grote kamer met mezzanine is, waarvan de bestemming nog vrij kan ingevuld worden. Rechts van de inkomhal is er een zeer ruime leefruimte met zithoek en cassette-openhaard en verder geeft de eetplaats rechtstreekse toegang tot de ingerichte keuken. Naast de keuken bevindt zich de veranda en de voorraadkamer die ook dienst doet als linnenkamer. Op de benedenverdieping is er nog een badkamer met ligbad, wastafel, douche en toilet en een bijkomende slaapkamer met douche.

De centrale trap in de leefruimte brengt ons naar de eerste verdieping met ruime open nachthal, dat aan beide zijde toegang geeft aan een slaapkamer, waarvan één voorzien is van een dressing. Deze nachthal herbergt ook een bureau.

De woning is voorzien van een centrale verwarming op stookolie en heeft ook een houtkachel, die in belangrijke mate bijdraagt aan de gezelligheid en de warmtevoorziening.

Verder bevindt zich op de eigendom een eerste stalgebouw met 4 boxen en een zadelkamer, ingericht met ingemaakte kasten. In ditzelfde gebouw is er nog een poetsplaats, een toilet en een kleine berging aanwezig. Vervolgens is er nog een tweede stalgebouw, waar eveneens 4 boxen zijn ingericht. Een aanpalend afdak voorziet in voldoende opslag voor hooi en stro. Vooraan de eigendom bevinden zich enkele kleinere bijgebouwen, eventueel bruikbaar voor stockage.

Om de paardeneigendom compleet te maken is er een buitenpiste (25 m x 40 m) met een zandbodem en een weide achteraan.

De mogelijkheid bestaat voor het bijhuren van ca. 5 ha weiden, die voor het woonhuis gelegen zijn.

Ideale eigendom voor pensionstalling en/of paardenfokkerij!

Général

Adresse:Twee-akren
Référence:IF-2528
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Disponible:Par accord mutuel
Situation:Vue imprenable, Campagne, Proche d'une rue calme, Site ouvert
Superficie de la parcelle:3.424 m²
Surface habitable:310 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Etat général:Normal

Division

Chambres à coucher:4
Salles de bains:1
Toilette:2
Salon:oui
Cuisine:oui, Cuisine semi-ouverte, Avec électroménager
Jardin:oui

Confort

Chauffage:Cheminée, Mazout
Internet:oui
Câble:oui

Informations légales

Numéros:C1136 E7, C1136 D7
Surface:3.424 m²
No certificat PEB:20.140.507.021.562,00
PEB Valeur:267,00KWh/m²/an
PEB date de contrat:07-05-14
PEB Expire le:07-05-24
Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu