Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Op een boogscheut van de E34 Antwerpen - Knokke en middenin het groen, staat deze woning met stalgebouwen en schuur. De oprit ligt centraal op het perceel en is langs beide zijden met hout omheind. De aanleg en onderhoud van het perceel zijn perfect verzorgd. Het woonhuis werd in 2000 volledig verbouwd en heeft een stijlvol, landelijk interieur. Op het gelijkvloers bevindt zich de lichte en ruiime leefkeuken met toegang naar de kelder en de voute, een eetplaats en woonkamer met houtkachel en authentieke haard als centrale elementen. De voutekamer werd ingericht als een gezellige, praktische badkamer. Op de verdieping zijn er vandaag 2 grote slaapkamers, opengewerkt tot in de nok en waarvan er gemakkelijk 3 kunnen gemaakt worden. Uitbreiding naar 1000m³ kan! In de tuin achter het huis staan 2 kleinere stalgebouwen die dienst doen als tuin- en technische berging. De aparte ponystal geeft uit op de weide. Het grote stalgebouw bestaat uit 4 ruime boxen met eet-en drinkbakken, een mooie zadelkamer en aparte garage. De hooizolder erboven wordt nog steeds gebruikt voor de stockage van hooi en stro. Een gesloten schuur van ca. 135m² kan gebruikt worden als stockage, garage, ... Naast de goede staat van onderhoud, zijn het ook de gezellige hoekjes en terrassen die deze eigendom compleet maken: een prachtige zomerkeuken bevindt zich in een uitbouw van de stallen, met een fantastisch uitzicht op de weide en achterliggende natuur! Het geheel heeft een sublieme afwerking en kan onmiddellijk in gebruik genomen worden. Met de oppervlakte van het perceel en de stallingen kan deze eigendom ook passen voor verschillende doeleinden!

Général

Adresse:Sint-Laureins
Référence:IF-2112
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Superficie de la parcelle:5.048 m²
Année de rénovation:200

Division

Chambres à coucher:2

Informations légales

RC de base:€ 271
No certificat PEB:0001477481
PEB Valeur:521,00KWh/m²/an
Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu