Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze recente villa, die volledig gerenoveerd werd in 2010 en later, is gelegen in het Peerdsbos te Schoten. Dit is een groene gemeente, die voor 30% uit bos bestaat en slechts 10km verwijderd is van het stadscentrum van Antwerpen, vlot te bereiken via de E19 afrit 5 Kleine Bareel.
Het geheel omvat een met smaak ingerichte, ruime woning, met twee charmante overdekte terrassen, een stalgebouw met 4 boxen en een weide.

Het woonhuis omvat:
Op de gelijksvloer een ruime inkomhall met gastentoilet, een mooie open leefkeuken, aansluitend een eetkamer met een prachtig zicht naar buiten, een gezellige woonkamer en een TV-salon dat ondergebracht werd in de orangerie. Vanuit de keuken heeft U rechtstreekse toegang naar het overdekte terras, een uitgelezen plaats om gezellige avonden door te brengen met familie of vrienden!
Op het eerste verdiep vind je een masterbedroom met douchekamer, 2 kinderslaapkamers en een ruime praktische dressing. De badkamer bevat twee wastafels, een inloopdouche en een bad.
Het perceel meet 4900m² en er is een weide, omheind met houten afsluiting voor pony’s, paarden,… . Naast de weide ligt er een stalgebouw met 4 boxen. Tevoren was er ook een zandpiste aanwezig, die eventueel opnieuw kan worden aangelegd.
Vanuit de woning is er ook een prachtig zicht op de tuin en de weide met naastliggende stallen. Er bestaat ook de mogelijkheid om de paarden te rijden op een graspiste, die enkele honderden meters verder ligt.
Wat verder de eigendom zo uniek maakt, is dat deze gelegen is in het Peerdsbos, dit is een 149 hectare groot bos, waarin U mooie wandelingen (te paard) kan maken.
Deze eigendom is een echt pareltje door de vele troeven, die het te bieden heeft en uniek door zijn privacy op een groot perceel, zijn smaakvol ingericht woonhuis, de prachtige ligging in de groene gemeente Schoten en de mogelijkheid voor een dierenliefhebber om samen te leven met zijn huisdieren in een prachtige en rustige omgeving.

Général

Adresse:Schoten
Référence:IF-2301
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Disponible:Par accord mutuel
Situation:Campagne, Proche d'une rue calme, Site boisé
Superficie de la parcelle:4.800 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Niveau:2
Etat général:Finition luxueuse

Division

Chambres à coucher:3
Salles de bains:2
Toilette:oui
Salon:oui
Cuisine:oui
Débarras:oui
Terrasse:oui

Confort

toit:Toit en bâtière
Chauffage:Chaudière, Cheminée, Mazout - bovengronds 2500 l

Informations légales

RC de base:€ 2.249
Surface:4.644 m²
No certificat PEB:20091119-0000361860-00000009-2
PEB Valeur:517,00KWh/m²/an
PEB date de contrat:19-11-09
PEB Expire le:19-11-19
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Parc résidentiel
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Site non-protégé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu