Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze gezinswoning staat enkele kilometers buiten het centrum van Scherpenheuvel, met een goede verbinding naar deE 314 (Leuven –Hasselt). Scherpenheuvel ligt in het noorden van de provincie Vlaams-Brabant en grenst aan Antwerpen en Limburg. De ligging van de eigendom is prachtig:een groen landschap, doorsneden met kleine landbaantjes en een weids uitzicht op de velden. Scherpenheuvel is ook gekend als bedevaartsoord en is voor eeuwig verbonden met de Witte van Zichem, die zijn capriolen en fratsen in deze prachtig groene omgeving uithaalde

De woning is voorzien van dubbele beglazing, CV op mazout, vernieuwd dak, een recent aangelegde tuin en veranda.

De indeling is als volgt; een centrale inkomhal met gastentoilet, vestiaire en trap, een open volledig geëquipeerde leefkeuken, een overdekte ruime en zeer lichte veranda, een woonkamer met bureauhoek, een eetkamer, een slaapkamer en badkamer met douche en lavabo.
Op de eerste verdieping bevinden zich: 3 slaapkamers met de mogelijkheid om een 4de slaapkamer te realiseren (momenteel TV-ruimte/speelkamer), een gastentoilet en een badkamer met ligbad, douche en lavabo en een ruime zolder.

Aansluitend aan de woning bevindt zich een casco ruimte die dienst kan doen voor een zelfstandig beroep en een garage geschikt voor twee wagens met een afzonderlijke berging.

Ook de paarden worden op deze eigendom in de watten gelegd.Aan het huis grenst een stalgebouw met 3 stallen, een zadelkamer en een hooizolder. Verder is er een omheinde weide van ongeveer 1ha.

Paardenliefhebbers, fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers voelen zich aangetrokken door de talrijke bossen en ongeschonden natuurgebieden zoals de Kloosterbeemden en het Vierkensbroek, waar er uitgebreid gewandeld of gefietst kan worden.

Deze eigendom is uitermate rustig gelegen, biedt U alle privacy en rust om te genieten samen met Uw paarden.

Général

Adresse:Scherpenheuvel
Référence:IF-2052 NP
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Disponible:Par accord mutuel
Situation:Campagne
Superficie de la parcelle:13.000 m²
Surface habitable:340 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Etat général:Prêt à s'installer

Division

Chambres à coucher:4
Salles de bains:2
Toilette:oui
Salon:oui
Cuisine:oui
Grenier:oui
Cave:oui
Partie Professionnelle:oui
Véranda:oui
Terrasse:oui
Jardin:oui
Garage:2
Parking:oui

Informations légales

No certificat PEB:20130328-0001338858-00000014-8
PEB Valeur:394,00KWh/m²/an
Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu