Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Dit hippisch complex is gelegen te Schepdaal, een deelgemeente van Dilbeek en maakt deel uit van het land van Gaasbeek. Schepdaal ligt ten westen van Brussel, op de verbindingsas tussen Brussel en Ninove op 5' van de Brusselse ring, in de groene rand die zich rond Brussel uitstrekt.
Het is makkelijk bereikbaar via de E19 afrit Dilbeek en de Ninoofsesteenweg of via de E40 afrit Ternat.
Het geheel bestaat uit een gesloten U-hoeve. De zijvleugel rechts omvat het hoofdgebouw, waarin het woonhuis, cafetaria en stallen zijn ondergebracht. De middenbeuk, de linkervleugel en de achterkoer bevatten in essentie stallen, zadelkamers, stockageruimtes en een schuur voor opslag van hooi, stro en eventueel rollend materiaal.
Het woonhuis heeft op het gelijkvloers een make-over gehad: er werden ondermeer nieuwe ramen met dubbel glas geplaatst, de vloeren werden deels vernieuwd,…maar de mooie authentieke elementen zijn bewaard gebleven. In het woonhuis komt men in een inkomhal met gastentoilet, rechts vindt men een zeer ruime en lichte living bestaande uit een zitplaats en een eetplaats. Hierbij springen de authentieke elementen in het oog zoals de hoge en versierde plafonds, de authentieke tegels,…..een schouw maakt het mogelijk om een open haard te plaatsen.
Links van de inkomhal gaat men naar de eetkamer die aansluit op de keuken. Achter de keuken bevindt zich de badkamer met ligbad en dubbele wastafel. De eetkamer aansluitend aan de keuken, vormt ook de toegang naar een gelijkvloerse eerste en een tweede slaapkamer, die op haar beurt dan weer toegang geeft naar de tweede trappenhal met toilet.
Op het gelijkvloers is er ook nog een ruim bureel aanwezig.
De traphallen geven toegang naar het eerste verdiep, waar zich momenteel twee slaapkamers bevinden, dit gedeelte is wel aan renovatie toe. Tevens grote zolders, die veel mogelijkheden bieden. Zo kunnen hier bijkomende slaapkamers en badkamers ondergebracht worden.
In de rechtervleugel bevinden zich op het gelijkvloers ook nog 3 stallen en daarboven op het eerste verdiep een ruime cafetaria.
In de middenbeuk bevinden zich 11 stallen, waarvan één grote merriestal. Ook een voederkamer/zadelkamer is daar aanwezig.
In de zijvleugel links vinden we opnieuw 5 stallen naast opslag/zadelruimte. Deze stallen vormen ook de toegang naar 4 buitenstallen en de buitenpiste. In deze vleugel bevindt zich ook een authentieke graanschuur die dienst doet als opslag voor stro en hooi, met een hengstenstal
Via de middenvleugel gaan we naar een tweede binnenplein waar zich 6 buitenstallen en een grote zadelkamer bevinden, alsmede de toegang naar een ruime loods in gebruik als binnenpiste van ca. 20m X 60m en de buitenpiste van 16m X 38m.
De totale oppervlakte bedraagt 48a en de mogelijkheid bestaat om aanpalend een weide bij te huren van ca. 1,5Ha.
Eigendom met veel mogelijkheden, zeker voor dressuurliefhebbers gezien de afmetingen van de binnenpiste!

Général

Adresse:Schepdaal
Référence:IF-2335
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Superficie de la parcelle:5.000 m²

Confort

Chauffage:Chaudière à condensation, Gaz naturel - 5000 l ondergronds

Informations légales

RC de base:€ 6.590
Surface:5.000 m²
Sensible aux inondations:Zone inondable potentielle
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Site protégé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu