Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze eigendom is gelegen aan de rand van Schelle en is makkelijk bereikbaar via de A12. Deze vormt een belangrijke verkeersader tussen Antwerpen en Brussel en de woning is dan ook een perfecte uitvalsbasis naar deze twee grootsteden. Zo is de op- en afrit van Niel binnen enkele minuten bereikbaar en de op-en afrit van Kontich van de E19 bevindt zich op een tiental minuten van de eigendom.
Gelegen in het groen, aan een kleine toegangsweg en met zicht op de velden, waant U zich op het platteland, terwijl het centrum van Schelle op enkele honderden meters verwijderd is met belangrijke winkelcentra op stapafstand.

De woning is volledig te renoveren en is gelegen in woongebied zodat er veel mogelijkheden zijn, ook ten aanzien van nieuwbouw.
De afmetingen van de woning bedragen vandaag ca. 14,2m X 8m. De veranda meet 16m x 3m.
De schuur in het verlengde van de woning meet 9,5m X 8m. Verder is er nog een ruime hangaar, aangrenzend achteraan de schuur, en deze meet 9,5m X 8,5m en een tweede met een lager dak van 8,5m X 8,5m.

Gezien de oppervlakte van de bijgebouwen is deze eigendom ook uitermate geschikt voor een zelfstandige die praktijkruimte of kantoorruimte nodig heeft.

Ook een garage is nog aanwezig.

Unieke kans op een prachtige locatie in Schelle!

Général

Adresse:Schelle
Référence:IF-2331
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Disponible:à l'acte
Situation:Campagne, Proche d'une rue calme
Type de constr.:Traditionnelle
Etat général:A rénover

Division

Chambres à coucher:5
Salles de bains:oui
Toilette:oui
Bureau:oui
Salon:oui
Cuisine:oui
Grenier:6 m²
Véranda:oui
Jardin:oui

Confort

toit:Toit en bâtière
Chauffage:Mazout

Informations légales

Surface:1.300 m²
No certificat PEB:20150716-0001778543-1
PEB Valeur:855,00KWh/m²/an
PEB date de contrat:16-07-15
PEB Expire le:16-07-25
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu