Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Op anderhalve km van de op-en afrit Wetteren van de E40 en bijna op het einde van een doodlopend straatje, bevindt zich deze hoeve. De gebouwen staan in een L-vorm rond een charmant binnenpleintje met een doorlopende oprit, parking en een gezellig tuingedeelte. In 2010 werd de grondige renovatie van de woning aangevangen: nieuwe elektriciteit, nieuwe CV op aardgas, extra isolatie in het dak en tussen de verdieping, extra veluxen, nieuwe vloeren edm. Enkele kleine afwerkingen zijn nog nodig, maar de woning is perfect instapklaar en beschikt over volgende indeling: aangenaam lichte woonkamer met inbouwcassette, keuken met eetplaats, badkamer, kelder met voutekamer, nachthal met bureaugedeelte en 2 grote slaapkamers, opengewerkt tot in de nok en met behoud van het mooie gebinte. De grootste kamer leent zich perfect voor een opsplitsing, waardoor er gemakkelijk 3 slaapkamer kunnen gemaakt worden.
Het stalgebouw beschikt over een aantal praktische opbergplaatsen en een dubbel garagegedeelte waarin vandaag 1 stal en een berging zijn ondergebracht. Net achter het stalgebouw ligt de omheinde weide.
Dit is een ideale eigendom voor personen die op zoek zijn naar een zeer goede verbinding met de E40, een ruime, lichte woning en voldoende plaats als tuin of voor het houden van hun dieren!

Général

Adresse:Oosterzele
Référence:IF-2019NP
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Superficie de la parcelle:2.340 m²
Année de rénovation:2011

Division

Chambres à coucher:2

Informations légales

RC de base:€ 451
No certificat PEB:0001351939
PEB Valeur:449,00KWh/m²/an
Autorisation urbanistique délivrée:Non
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone agricole
Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu