Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

In het hartje van Meerdonk, een deelgemeente van St-Gillis-Waas, kunt u dit pareltje vinden. Het is makkelijk te bereiken via de E34 (Antwerpen-Knokke) afrit 10 Vrasene en ligt bijna in het midden tussen de grote Vlaamse steden, met name Antwerpen en Gent.
Deze eigendom omvat een zeer charmant en groot woonhuis, een ruime loods met bureel en een aangename, mooi aangelegde tuin.
De aanvang van de bouwwerken voor deze woning startte in 2010 en zijn in 2015 beëindigd. De woning is zeer licht door de vele glaspartijen. Het gebruik van hout zoals de massieve parket en de houten trap in combinatie met blauwe steen geeft de woning veel charme en straalt gezelligheid uit. Het gebruik van ondermeer domotica en een warmtepomp zorgen ervoor dat deze woning niet alleen veel luxe bevat, maar ook energiezuinig is.
Het woonhuis omvat:
op het gelijkvloers: een mooie inkom/traphal met gastentoilet, een ruime open leefkeuken die overgaat in de eetkamer en de living. Via een dubbele deur in de living komt met in het kantoor, dat eveneens over een aparte ingang beschikt.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee zeer ruime kinderkamers, een nachttoilet en een badkamer met inloopdouche, ligbad en twee wastafels.
De zolderverdieping is ingericht als een gigantische masterbedroom met dressing.

De ruime loods met afdak wordt gebruikt als opslagplaats en bevat een stalen mezzanine voor bijkomende opslag. In de loods zit ook een kantoorgedeelte verwerkt, dat ondermeer een vergaderzaal, burelen, kitchenette en sanitaire voorzieningen bevat
De strak aangelegde binnentuin met zonnig terras en vijver staan garant voor gezellige zomeravonden.
Achter de loods bevindt zich nog een grote tuin met een ingericht tuinhuis (houtkachel, water en elektriciteit aanwezig), die het decor kan vormen voor zomerse (familie)feestjes of waar de kinderen naar hartenlust kunnen ravotten.
Deze eigendom biedt zeer veel mogelijkheden voor een familie die op zoek is naar ruimte, luxe en rust en plaats nodig heeft voor zelfstandige activiteiten of deze kan benutten als hobbyruimte zoals het onderbrengen van oldtimers,….

Général

Adresse:Meerdonk
Référence:IF-2338NP
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Disponible:Par accord mutuel
Superficie de la parcelle:2.340 m²
Surface habitable:304 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Année de construction:2010
Niveau:3
Etat général:Finition luxueuse

Division

Chambres à coucher:3
Salles de bains:1
Toilette:oui
Bureau:oui
Salon:oui
Cuisine:oui
Débarras:oui
Partie Professionnelle:oui
Terrasse:oui
Jardin:oui
Parking:oui

Confort

Commerce:oui - < 500 m
toit:Toit en bâtière
Vitrage:Vitrage à haut rendement
Isolation:Entièrement isolé
Climatisation:oui
Internet:oui
Ventilation méc.:oui

Informations légales

PEB Valeur:185,00KWh/m²/an
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:Non
Affectation urbanistique:Zone d'habitat
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Site non-protégé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu