De eigendom is gelegen te Lier en heeft een rustige ligging aan het einde van een doodlopende straat vlakbij verschillende invalswegen en zo’n twintigtal km van Antwerpen.



De eigendom omvat een meergezinswoning en paardenmelkerij die bestaat uit: twee stallingen, voederstal, winkel, verwerkingsateliers en ontvangstzaal.



Achter de woning kan men de winkel terugvinden met aansluitend een bureau en de verwerkingsateliers. Achter de ateliers bevindt zich de melkplaats en één van de loopstallen met een oppervlakte van ca. 13m x 38m. Hierboven is een hooizolder en een afgesloten berging.



De seminarieruimte (ca. 500m²), die naast de winkel gelegen is, heeft een kitchenette en sanitaire voorzieningen (dames, heren, gehandicapte). Hierboven is een zolder.



Aangrenzend is er een ruime opslagloods (open constructie) met afmeting van 42m x 28m (voldoende groot voor een binnenpiste). Deze ruimte is ideaal voor het plaatsen van rollend materieel. Tevens kan deze ruimte dienen voor opslag van hooi of stro.

Naast deze ruimte situeert zich een stalling met een afmeting van 8m x 38,5m met hooizolder. Hier bevinden zich 8 ruime boxen.



Achter de twee stalgebouwen staat nog een voederstal met afmeting van 14m x 40m, dewelke men kan verdelen in verschillende compartimenten van 5m x 5m, dit is goed voor een totaal van 8 merriestallen.



Vooraan de eigendom staat de meergezinswoning.



Woning 1: Op het gelijkvloers bevindt zich: de achterinkom met berging en wasplaats, gastentoilet, keuken en open living. De eerste verdieping bevat een nachthal, 4 slaapkamers, badkamer en een berging.



Woning 2: Op het gelijkvloers bevindt zich: inkom, living, een open keuken met eetplaats, badkamer met douche en lavabo, een gastentoilet en een berging. Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens 2 slaapkamers.

Surface terrain
17.790 m²
Salles de bains
2
Chambres à coucher
6

Général

Adresse:Lier
Référence:IF-4288
Type:Propriété
Superficie de la parcelle:17.790 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Etat général:Prêt à s'installer

Division

Chambres à coucher:6
Salles de bains:2
Toilette:3
Bureau:oui
Salon:oui
Cuisine:oui
Arrière-cuisine:oui
Débarras:oui
Grenier:oui
Partie Professionnelle:oui
Parking:oui

Informations légales

Surface:17.790 m²
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone d'habitation avec un caractère rural
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Aucun
P-score:A
G-score:A
Patrimoine protégé:Site non-protégé

Prix sur demande


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Prix sur demande