Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze hoeve heeft een mooie en groene topligging tegenover het Kasteel van Gaasbeek, vlakbij Brussel en vlot bereikbaar via de E19. Het gebouw werd tot voor kort deels gebruikt voor de uitbating van een horecazaak, maar er zijn tal van mogelijkheden. Indien gewenst kan de horecafunctie vernieuwd worden (brasserie, eethuis, kinderboerderij…), maar het gebouw kan ook volledig verbouwd worden naar een privéwoning. De hoeve heeft nood aan opfrissing maar heeft ook verschillende troeven: de ligging, de mooie oppervlakte van het terrein, het ongestoord uitzicht achteraan en een praktisch bijgebouw. Momenteel bestaat het gelijkvloers uit verschillende ruimtes in functie van de vroegere brasserie: ruime zitplaatsen, een bar en grote keuken, aparte vergaderzaal en sanitair gedeelte. Met een aantal veranderingen kan het volledige gelijkvloers als woonruimte worden ingericht worden. Op de verdieping bevindt zich vandaag een appartement: een ruime woonkamer met zit- en eethoek, aparte badkamer en 3 slaapkamers. Er is een bijgebouw met open ruimte, kelder en verdieping onder het dak. Er zijn ook een groot aantal zonnepanelen aanwezig. In de tuin staat nog een charmant vakwerkstalletje. De tuin is op natuurlijke manier onderverdeeld met kastanjeomheining en heeft een variëteit aan bomen. Het uitzicht op de achterliggende natuur is prachtig! Deze eigendom is geschikt voor zowel een ondernemer die op zoek is naar een mooie uitdaging als een privépersoon die een goede ligging én voldoende oppervlakte wenst voor zijn woonproject!

Général

Adresse:Lennik
Référence:IF-2360
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Situation:Vue imprenable, Campagne, Proche d'un parc, Site boisé
Superficie de la parcelle:19.340 m²
Type de constr.:Traditionnelle

Division

Chambres à coucher:3

Informations légales

RC de base:€ 2.577
Surface:19.340 m²
No certificat PEB:0001800242
PEB Valeur:509,00KWh/m²/an
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone agricole
Sensible aux inondations:Zone inondable potentielle
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Site non-protégé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu