Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze volledig gerenoveerde woning ligt net buiten het centrum van Dendermonde. In 2010 werd de totaalrenovatie gestart, waarbij de woning naar de hedendaagse comfortnormen werd gebracht: vernieuwd dak met isolatie, dubbele beglazing met rolluiken, CV op aardgas, nieuwe elektriciteit, nieuwe vloeren, keuken en badkamer enz. De indeling van de woning is als volgt: inkomhal, leefruimte met zit- en eethoek en inbouwcassette op hout, uitgeruste keuken met veranda, traphal, slaapkamer/bureau en toilet. Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers, badkamer met douche, ligbad en lavabo en een apart toilet. De aanpalende schuur met dakverdieping biedt de mogelijkheid om extra kamers te maken. Het schuurgedeelte (62m²) heeft een dubbele poort die uitgeeft op de straat en doorgang biedt naar de tuin en weide. Ook hier werd het volledige dak vernieuwd en geïsoleerd. Voorbij het terras staat het stalgebouw met 2 ruime boxen die uitgeven op de piste/paddock, in hout omheind. Aanpalend bevindt zich de weide, momenteel opgesplitst in 2 mooi omheinde stukken. Aan de straatkant is er nog een aparte oprit, eveneens met toegang naar de paddock/weide en een aparte garage. Omdat alle gebouwen vooraan op het perceel staan, blijft het maximum van de oppervlakte behouden als weide. Perfecte eigendom voor mensen die op zoek zijn naar een praktische woning met voldoende bijgebouwen en vooral waar hun dieren aan huis kunnen gehouden worden!

Général

Adresse:Lebbeke
Référence:IF-2087
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Superficie de la parcelle:4.030 m²
Année de rénovation:2010
Etat général:Prêt à s'installer

Division

Chambres à coucher:3
Toilette:3

Informations légales

RC de base:€ 519
No certificat PEB:294453
PEB Valeur:414,00KWh/m²/an
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone d'habitat
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu