Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze eigendom is gelegen in een klein baantje, vlot bereikbaar via de E17. Het volledige domein is omheind met bomen en hagen. De toegang komt uit op een binnenplein waar de woning en het garagebouw staan. De hoeve werd grondig en structureel verbouwd in de jaren ’70 en in 2005 werd de volledige keuken en badkamer vernieuwd. De indeling van de hoeve is als volgt: ruime inkomhal met doorgang naar de woonkamer, grote leefkeuken met een prachtig uitzicht en een inbouwhaard, uitgeruste badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo, nachthal met apart toilet, bureel of slaapkamer en de tweede slaapkamer. Er is een schuurgedeelte in de woning dat momenteel ingericht is als garage met een wasplaats en praktische opbergplaats. De mogelijkheid bestaat om de woning uit te breiden naar een woonvolume van 1.000m³. Het garagegebouw bestaat uit een overdekte carport, een werkplaats en een hondenren. Aan de andere kant van het binnenplein is de toegang naar de tuin en naar de schuur (21m*9m). De schuur heeft 2 grote poorten en een ijzeren dakconstructie. Achteraan begint de prachtige grote weide, eveneens volledig omheind met knotwilgen. De andere kant van de woning ligt het tweede deel van de natuurlijke tuin met o.a. een mooie vijver die mee voor het idyllische uitzicht zorgt. De mooie oppervlakte van het geheel en de mogelijkheden met de gebouwen maken van deze eigendom een uniek gegeven!

Général

Adresse:Kruishoutem
Référence:IF-2267
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Superficie de la parcelle:22.405 m²
Surface habitable:206 m²

Division

Chambres à coucher:2

Informations légales

RC de base:€ 931
No certificat PEB:0001709421
PEB Valeur:657,00KWh/m²/an
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone agricole avec paysage important
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Pas annoncé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu