Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Vlaams-Brabant herbergt deze unieke eigendom uit 1975, centraal gelegen tussen Brussel, Antwerpen, Maastricht en Luik, en makkelijk bereikbaar via de E40/E314 of de E313/E314. Kortenaken bevindt zich in het Hageland en staat bekend voor uitgestrekte panoramische zichten op akkers en weilanden als voor de vele bos- en veldpaden. De eigendom biedt tal van mogelijkheden voor paardenhouderij, manege, en andere dierenorganisaties, omwille van het sport/recreatieterrein (ca. 75a).

De eigendom bestaat uit een woning met aangrenzende en vergunde horecazaak (café), een studio, weides en een sport/recreatieterrein. De woning omvat op het gelijkvloers een inkomsthal met gastentoilet, een ruime living (ca. 40m²) met open haard en een keuken (ca. 20m²). Via de keuken leidt een smalle doorgang naar een aparte badkamer met douche en toilet, die uitkomt in een ruime garage voor ca. 5 auto’s. De garage herbergt een afzonderlijke studio met slaapkamer (ca. 18m²) en keuken (24m²) en leidt tevens tot een 2e garage of ruim met 2 afzonderlijke ingangen voor ca. 4 auto’s, momenteel omgevormd tot kleedkamers voor sporters. De 1e verdieping van de woning bevat 5 slaapkamers (elk ca. 20m²) met lavabo en een badkamer met ligbad en toilet. De woning, ten slotte, omvat een grote zolder.

De inpandige en vergunde horecazaak (café) is zowel bereikbaar vanuit de woning zelf als via een afzonderlijke gasteningang. Het horecapand heeft een zichtbare ligging en geniet van veel voorbijgaand verkeer, omdat het gelegen is aan een kruispunt/rondpunt waar verscheidene centrale wegen samenkomen uit de centra van Kortenaken, Waanrode, Kersbeek-Miskom, Geetbets en Budingen. Tevens is er parking voorzien voor ca. 17 auto’s. Het café omvat een toog met professionele tapinstallatie, een ruime doorgeeffrigo die uitkomt in een bergruimte/bijkeuken naast de keuken in de woning zelf en een apart gastentoilet voor dames en heren. Bovendien is het volledige horecameubilair beschikbaar, namelijk ca. 11 barkrukken, ca. 7 tafels, ca. 35 stoelen en een ruime loungezetel voor ca. 10 personen.

De eigendom omvat, ten slotte, weides (ca. 60a) en een groot sport/recreatieterrein (ca. 75a), dat momenteel bestemd is als voetbalveld (buitenverlichting aanwezig). Hierdoor vormt de eigendom een ideale opportuniteit voor paarden- en dierenliefhebbers en voor mensen die dromen van een manege, van paardenhouderij, een dierenpension, een dierenartsenpraktijk, een therapiecentrum, maar ook van jeugdlogies, activiteiten voor jeugdwerking, enzovoort.

Een eigendom met tal van mogelijkheden, ideaal voor zelfstandige en ondernemende personen met een passie voor dieren!

Prijs 300.000 euro (Weides optioneel 50.000 euro).Général

Adresse:Kortenaken
Référence:IF-2592
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Disponible:à l'acte
Situation:Vue imprenable, Village
Superficie de la parcelle:14.787 m²
Surface construite:1.250 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Année de construction:1975

Division

Chambres à coucher:5
Salles de bains:2
Toilette:4
Salon:35 m²
Cuisine:20 m²
Garage:2 (8 places)
Parking:17

Confort

Vitrage:Double

Informations légales

RC indexé:€ 2.735
RC de base:€ 1.564
Section Cadastrale:Kortenaken 1ste afd. sectie B
Numéros:4P2P-4R2P-4S2P-4T29-4X2P-7DP
Surface:14.787 m²
Remarque:Bebouwd: 12a50ca Weide: 58a90ca Sportterrein: 76a47ca
No certificat PEB:2018281
PEB Valeur:431,00KWh/m²/an
PEB date de contrat:13-12-17
PEB Expire le:13-12-27
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone agricole avec paysage important
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Site non-protégé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu