Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Ruim landhuis met hangaar en magazijn op ca. 2,6Ha te Kortemark (W-Vl)

Deze eigendom bevindt zich te Kortemark (gelegen tussen Diksmuide en Torhout) en is bereikbaar via de E403.

Het is een plantenkwekerij, waarvan de indeling zich uitermate leent voor het omvormen naar een hippische eigendom of een ander vrij beroep.

De eigendom bestaat uit een ruim landhuis, hangaar en magazijnen naast mooi aangelegde percelen, vandaag in gebruik voor de teelt van planten.

De straatbreedte is over een diepte van 50m gelegen in woongebied.

Het landhuis bestaat uit:

Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, living (ca. 45M²), keuken (ca. 22M²), veranda, werkkamer, een bureel (ca. 13,3M²) en een apart toilet.

Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers (ca. 23M², 19M², 14,3M²) en een ruime badkamer (14,2M²) met ligbad en douche, toilet

Tweede verdieping: 2 slaapkamers (14,6M² en 13,6M²)

Er is ook nog een ruime droge voorraadkelder aanwezig.

De hangaar heeft een afmeting van 38,5M X 15M (voldoende hoog voor een binnenpiste) met daarnaast nog twee ruimtes met een totale oppervlakte van 4,5M X 11M en daarnaast nog een magazijn van 11M X 12,6M. Er zijn nog andere gebouwen op het terrein aanwezig.

De gronden liggen achter de gebouwen en zijn ingedeeld met prachtige hagen zodat elke weide, paddock of buitenpiste mooi omzoomd wordt door deze prachtige hagen.

Verder zijn er nog twee vijvers aanwezig waarin waterpret op warme zomerdagen verzekerd is.

Een zeer mooie en goed onderhouden eigendom die vele mogelijkheden biedt, niet enkel voor een dierenliefhebber, maar ook voor een zelfstandige of vrij beroep.

Général

Adresse:Kortemark
Référence:IF - 1865NP
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Superficie de la parcelle:25.800 m²

Division

Chambres à coucher:5
Salles de bains:oui
Toilette:2
Salon:oui
Cuisine:oui

Informations légales

No certificat PEB:1026213
PEB Valeur:493,00KWh/m²/an
Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu