Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze hoeve is gelegen te Klerken, deelgemeente van Houthulst en is makkelijk bereikbaar via de E40 (afrit Diksmuide) en vervolgens de N35. Deze eigendom is zeer rustig gelegen en U betreedt deze via een aparte oprijlaan, gelegen tussen langs de weiden. De woning bevindt zich op wandelafstand van het dorp Klerken en bevindt zich dicht bij de kerktoren.

De eigendom bestaat uit een langgevelhoeve bestaande uit een woongedeelte met aansluitende schuren, diverse bijgebouwen en rondom gelegen weiden.

Het woonhuis bestaat uit een centrale inkom met keuken en eetplaats, naastgelegen bevindt zich de lichtrijke zithoek. Op het gelijkvloers is er nog een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met ingebouwde kasten, waarvan één met een charmante mezzanine, en een bureauruimte. De kelder is te bereiken via de keuken.

Het woongedeelte is zeer goed onderhouden en de naastgelegen bijgebouwen bieden vele mogelijkheden om dit bij het woongedeelte te betrekken. Immers, in agrarisch gebied mag een woning worden uitgebreid tot 1.000M² en de zeer charmante schuur/koetshuis, die in het verlengde ligt van het woongedeelte, leent zich uitermate voor deze uitbreiding.

Op het perceel bevindt zich nog een schuur (6m x 8m) met 3 paardenstallen en een loods (15m x 7m) met 4 paardenstallen, verder ook een veldschuur (15m x 10m) en een lager bijgebouw (15m x 6,5m). Naast deze gebouwen bevinden zich er nog twee oude stallingen, vroeger ingericht als koe- en varkensstal (respectievelijk 14m x 8m en 13m x 11m), deze doen momenteel dienst als stockageplaats.

Deze idyllische hoeve geeft veel potentieel voor diegene die van rust en de natuur houdt en verkiest zijn paarden (dieren) aan huis te hebben.

Général

Adresse:Klerken
Référence:IF-2633
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Disponible:à l'acte
Situation:Vue imprenable, Village
Superficie de la parcelle:22.548 m²
Surface habitable:135 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Niveau:2
Etat général:Normal

Division

Chambres à coucher:3
Salles de bains:1
Toilette:1
Bureau:oui
Salon:25 m², Salle de séjour double exposition
Cuisine:24 m², Cuisine-séjour, Avec électroménager
Cave:oui
Jardin:oui
Jardin orientation :Sud
Jardin qualité:Normal
Garage Types:Individuel en briques

Confort

Châssis:PVC, Bois
Vitrage:Double
Chauffage:Poêles au gaz
L'eau chauffée:Chaudière electrique
Isolation:Isolation murale
Internet:oui

Informations légales

RC de base:€ 635
Section Cadastrale:hoeve met percelen weiland
Numéros:18E, 19E, 23F en 21P
Surface:20.148 m²
No certificat PEB:20130712-0001400540-00000041-5
PEB Valeur:942,00KWh/m²/an
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone agricole avec paysage important
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Site protégé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu