Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Het Vlaams-Brabantse Keerbergen herbergt deze unieke eigendom, centraal gelegen tussen de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant, vlakbij de gemeente Mechelen en makkelijk te bereiken via de E19. De verbindingsweg R6 is dichtbij, zodat de centra van Keerbergen en Bonheiden, als ook winkels en scholen niet veraf liggen. Tevens is de eigendom slechts 15min verwijderd van één van de grootste paardencomplexen in België, ’t Azelhof in Lier. Het geheel bestaat uit een charmante villa, een (semi-)professionele paardenaccommodatie en weilanden.

Indeling woning (1995):
Het gelijkvloers van de woning omvat een inkom- en trappenhal met gastentoilet, een zonnige leefruimte met aparte zithoek, een eetplaats, een ingerichte keuken, een wasplaats of berging en een grote garage, die momenteel dient als winkelruimte. De garage, echter, omvat 3 bogen waardoor er plaats is voor 3 auto’s, maar evenzeer heeft deze ruimte in het verleden ook als stalgebouw gefunctioneerd. Boven de garage is er nog een zolderruimte (verwarming en elektriciteit aanwezig) met een aparte toegangstrap. Zowel vanuit de leefruimte als de keuken is het uiterst gemakkelijk om het zonneterras aan de achterkant van de woning te bereiken. De 1e verdieping herbergt een ruime overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 masterbedroom met dressing, 1 badkamer met dubbele lavabo, douche en ligbad, en 1 apart toilet. Ten slotte beschikt de woning over een kruipkelder en een ruime zolder, die eventueel nog kan worden ingericht in een kamer.

Extra elementen: vloerverwarming, muziekinstallatie, conform elektriciteitsattest, grondwaterput, gebruik van kwalitatieve materialen (bv. parket) en een grote parking.

Paardenaccommodatie en weilanden:
Aan de achterkant van de woning bevindt zich een stalgebouw (2004) met 9 stallen waaronder 1 veulenstal en allen voorzien van automatische drinkbakken, 2 wasplaatsen, een solarium, een zadelkamer, een toilet en opslagruimte. Verder herbergt de eigendom een buitenpiste (eb- en vloed; ca. 30m x 40m), een stapmolen voor 4 paarden, een paddock (ca. 15m x 15m), een mesthoop en omheinde weilanden voorzien van stroom, automatische drinkbakken en een schuilhok. Een 2e toegangspoort aan de achterkant van de eigendom zorgt voor een gemakkelijke bereikbaarheid.

Optioneel bestaat de mogelijkheid om ca. 6ha weiland bij te kopen. Deze weilanden liggen op wandelafstand van de eigendom en zijn ook voorzien van omheining, stroom, water en schuilhokken.

Een ideale eigendom voor elke (semi-)professionele paardenliefhebber!

Général

Adresse:Keerbergen
Référence:IF-2941
Type:Propriété
Disponible:Par accord mutuel
Situation:Vue imprenable, Résidentiel, Village
Superficie de la parcelle:15.267 m²
Profondeur parcelle:163 m
Surface habitable:355 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Année de construction:1995
Largeur façade:27 m
Etat général:Prêt à s'installer

Division

Chambres à coucher:3
Salles de bains:1
Toilette:2
Salon:oui
Cuisine:oui, Cuisine fermée, Avec électroménager
Débarras:oui
Grenier:oui
Cave:oui
Terrasse:oui
Buanderie:oui
Jardin:oui
Garage:3 places
Parking:5

Confort

Confort:Jardin
Châssis:Bois
Fondation:Vide sanitaire
Vitrage:Double
Chauffage:Individuel, Gaz naturel
L'eau chauffée:Individuelle, Gaz
Isolation:Entièrement isolé
Internet:oui
Store extérieur :oui
Interphone:oui

Informations légales

RC de base:€ 2.496
Section Cadastrale:24048 Keerbergen 1e AFD
Surface:15.267 m²
No certificat PEB:2317321
PEB Valeur:203,00KWh/m²/an
EnergyClass:C
PEB date de contrat:19-09-20
PEB Expire le:19-09-30
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Droit de préemption:oui
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone d'habitation avec un caractère rural
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Site non-protégé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu