Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze eigendom bevindt zich in Humbeek, deelgemeente van Grimbergen en is makkelijk bereikbaar via de A12 of de E19.
Humbeek is een groene gemeente, gelegen in de Vlaamse rand rond Brussel. Het wordt doorsneden door het Zeekanaal Brussel-Schelde. Het groene karakter van deze gemeente is grotendeels bewaard gebleven, mede door het ruim 100ha grote ‘s Gravenbos. Humbeek telt dan ook mooie fiets- en wandelroutes en ook routes voor paardenliefhebbers.
De eigendom bestaat uit het woonhuis, een kleine en een grote schuur en paardenstallen. De huidige eigenaars hebben deze hoeve in bouwvallige staat gekocht en renovatiewerken uitgevoerd over een periode van ruim 10 jaar (1980-1992) met gebruik van hoogwaardige materialen zoals blauwe steen, hout,…... vooraleer zij er zelf gaan wonen zijn.

Het woonhuis omvat op het gelijkvloers:
Een inkomhal met gastentoilet, een ruime living (ca. 54m²) met open haard, een leefkeuken (ca. 28m²) met glazen erker, een bureel, een logeerkamer met bijhorende douchekamer en toilet. De keuken geeft toegang naar een ruim buitenterras. Via de living heeft U toegang naar de binnentuin/orangerie, die op haar beurt weer toegang geeft naar de grote schuur.
Op het eerste verdiep bevindt zich de nachthal die langs de ene kant toegang geeft naar de master bedroom en langs de andere kant naar twee kinderslaapkamers . Er is een ruime badkamer aanwezig met een ligbad en een douche, naast een apart nachttoilet. Op deze verdieping bevindt zich ook de linnenkamer/technische ruimte.
De woning beschikt over een kleine kelderruimte.
De bijgebouwen zijn hoogwaardig afgewerkt ondermeer met geïsoleerde daken. De kleine schuur (ca. 57m²) bevat twee hobbyruimtes (kan dienen als kantoor), een apart toilet en een tuinberging. De grote schuur (ca. 102m²) is ingericht als garage voor auto’s en berging en heeft deels een mezzanine. Deze schuur sluit ook aan op de orangerie en geeft U via deze weg directe toegang naar de woning.
Achteraan bevindt zich een weide met 2 ruime stallen en een opslag. Deze weide heeft ook een aparte toegangsweg zodat de stallen en de weide makkelijk bereikbaar zijn vanop de straat zonder dat U het binnenplein moet.
Naast deze eigendom liggen 2 verkavelde bouwgronden van respectievelijk 11a 93ca en 12a 59ca. De koper van de woning krijgt de voorkeur om deze bouwgronden aan te kopen. Deze gronden zijn niet in de vraagprijs inbegrepen en worden momenteel niet apart te koop aangeboden.
Deze eigendom paalt aan diverse voetwegen zodat mooie wandelingen te voet of te paard vanop de eigendom kunnen starten.

Général

Adresse:Humbeek
Référence:IF-2343NP
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Situation:Campagne
Superficie de la parcelle:7.620 m²
Etat général:Prêt à s'installer

Confort

toit:Toit en bâtière
Chauffage:Mazout

Informations légales

Surface:7.620 m²
No certificat PEB:0001829623
PEB Valeur:341,00KWh/m²/an
PEB date de contrat:26-01-16
PEB Expire le:26-01-26
Droit de préemption:Non
Sensible aux inondations:Pas annoncé
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu