Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze unieke eigendom is gelegen te Zingem, meer bepaald in de deelgemeente Huise, en is makkelijk bereikbaar via de E17. Huise ligt aan de voet van de Vlaamse Ardennen en U zal onder de indruk zijn van de prachtige omgeving en de rust en stilte, die er van uitgaat.De eigendom bestaat uit een ruim woonhuis met 5 slaapkamers, een stallencomplex, een binnenpiste met zijdelingse stallengang, een appartement, een buitenpiste en weiden.Het woonhuis dateert van 1981 en is zuid georiënteerd. Het ligt op een flauwe helling zodat U een wijds overzicht heeft en elke dag kan genieten van het prachtig licht glooiende landschap.Op het gelijkvloers van de woning vindt U een ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een living met open haard, een ruime en gezellige leefkeuken met aansluitend terras, twee slaapkamers en een grote badkamer met ligbad & douche, een linnenkamer en een grote dubbele garage.

Op het eerste verdiep geven drie ruime slaapkamers uit op een ruime nachthal die in gebruik is als TV-salon. Verder is er nog een badkamer met ligbad en afzonderlijke douchekamer en afzonderlijk toilet naast een grote zolder.Naast het huis is er ook een zwembad aanwezig.De paardenaccommodatie is naast de woning gelegen.

Het grote stalgebouw bevindt zich het dichtst bij de woning en bevat 17 ruime stallen (15 stuks van 4M X 3,5M en 2 merrieboxen van respectievelijk 7M X 4M en 5,5M X 4M), wasplaatsen, solarium, zadelkamer en een zeer ruime zolder voor hooi en stro. Aansluitend is er een gebouw met daarin een kleine cafetaria en op het eerste verdiep een ruime groomswoning. De binnenpiste meet 20M X 40M en is voorzien van een bodem in Taubin-Clément met een automatische sproeiinstallatie. In dit gebouw bevinden zich nog 10 stallen en 2 loopstallen.

De buitenpiste meet 30M X 80M. Verder is er nog een stapmolen voor 4 paarden aanwezig.Vanuit de woning en het achterliggend terras heeft U ook zicht op de weiden en op deze eigendom kan U leven in nauw contact met Uw geliefde viervoeter.Uniek pand in prachtige omgeving, geschikt voor de (semi-)professionele ruiter!

Général

Adresse:Huise
Référence:IF-2171NP
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Situation:Campagne, Proche d'une rue calme
Superficie de la parcelle:19.950 m²
Surface habitable:344 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Année de construction:1981
Niveau:2

Division

Chambres à coucher:5
Salles de bains:2
Toilette:2
Salon:oui
Cuisine:oui
Débarras:oui
Grenier:oui
Terrasse:oui
Salle de douche:1
Jardin:oui
Garage:2

Confort

Châssis:Bois
toit:Toit en bâtière
Vitrage:Double
Chauffage:Mazout
Piscine:oui - verwarmd

Informations légales

RC de base:€ 3.099
No certificat PEB:20120331-0001083255-00000007-3
PEB Valeur:244,00KWh/m²/an
PEB date de contrat:31-03-12
PEB Expire le:31-03-22
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Affectation urbanistique:Zone agricole avec paysage important
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Pas annoncé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu