Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Deze eigendom is gelegen te Herent, een landelijk dorp in de provincie Vlaams-Brabant, dat makkelijk bereikbaar is via de E40 of de E17. Herent leunt dicht tegen Leuven aan en heeft een goede verbinding naar Brussel of Mechelen zodat het woon-werkverkeer naar deze steden slechts een korte afstand bedraagt.
De eigendom is gelegen aan het eind van een doodlopend straatje en het huis ligt diep naar achter, bereikbaar via een kort landbaantje. Het huis is georiënteerd met de leefruimtes naar achteren, zodat U een prachtig zicht heeft op de achterliggende weiden, stallen en velden. De achtertuin heeft ook een zuidwestelijke oriëntatie zodat het terras van veel zon geniet.
De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een open keuken met eetplaats, die overgaat in de living met de zitplaats rond een houtkachel. Verder is er nog een bureel. Het tweede verdiep is opgesplitst in twee delen. In het ene deel bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met ligbad en twee wastafels. in het andere deel, bereikbaar via een charmant trapje, bevindt zich in de zogenaamde opkamer een douchekamer met lavabo en toilet en verder is er een eerste slaapkamer en een tweede slaapkamer met mezzanine.
De woning beschikt nog over een bergruimte en een kelder. Een carport werd aangebouwd.
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig, de centrale verwarming is op mazout met bovengrondse stookolietank van 2.500L en de aardgasleiding komt tot aan de brievenbus.
Er is ook een stalgebouw op de achterliggende weide met 3 ruime stallen en een bergplaats voor hooi en stro (samen ca. 73m²) en een afdak van ca. 27m². De weiden zijn vanuit de woning goed zichtbaar. Het perceel is 0,89 ha groot.

Deze eigendom heeft rechtstreekse toegang tot diverse onverharde zandweggetjes, waar U rustig met de paarden of honden kan gaan wandelen.

Wie droomt om zijn paarden vanuit zijn slaapkamer, keuken en living te zien lopen, op elk moment van de dag, die moet gauw een bezoekje brengen!
Wie droomt om zijn paarden vanuit zijn slaapkamer, keuken en living te zien lopen, op elk moment van de dag, die moet gauw een bezoekje brengen!

Général

Adresse:Herent
Référence:IF-2440
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Disponible:à l'acte
Situation:Vue imprenable, Campagne, Lisière de forêt, Site ouvert, Site boisé
Superficie de la parcelle:12.000 m²
Surface habitable:200 m²
Type de constr.:Traditionnelle
Etat général:À rafraîchir

Division

Chambres à coucher:4
Salles de bains:2
Toilette:2
Salon:oui
Cuisine:oui
Jardin:oui

Confort

toit:Toit en bâtière
Vitrage:Double
Chauffage:Mazout

Informations légales

RC de base:€ 484
No certificat PEB:20160902-0001891258-1
PEB Valeur:378,00KWh/m²/an
Droit de préemption:Non
Permis de lotir:Non
Affectation urbanistique:Zone agricole avec paysage important
Désicion judiciaire:Aucune mesure judiciaire de récupération ou mesure administrative imposée
Sensible aux inondations:Zone inondable potentielle
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Site non-protégé

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu