Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Dit hippisch complex is makkelijk bereikbaar via de E40 en is op zo'n 20 km van de zee gelegen. Het bevindt zich midden in de kustpolders en U kan er genieten van wijdse vergezichten en gaan wandelen in de prachtige natuur.

Het eigendom bestaat uit een gerenoveerd woonhuis met 3 slaapkamers, een recente binnenpiste met 11 stallen en ontvangstruimte, twee losstaande stalgebouwen (20 en 3 stallen) en een buitenpiste naast winterpaddocks en weiden.

Het woonhuis omvat op het gelijkvloers een inkom, een gezellige keuken met aansluitende veranda, een charmante leefruimte, een kelder, een voute met dressing, een technische ruimte/linnenkamer en een slaapkamer. Op het eerste verdiep vinden we 2 bijkomende slaapkamers en een badkamer met wastafel en ligbad met douchescherm.

Het hippisch complex omvat een binnenpiste van 21m X 50m met professionele geopadbodem naast 11 ruime stallen en een wasplaats met solarium. Ook een ruim groomsverblijf is aanwezig in dit gebouw. Verder is er een groot stalgebouw aanwezig dat 20 stallen van 3M X 3,5M bevat en 2 merrieboxen. Een tweede stalgebouw omvat 3 ruime stallen.

Een grote buitenpiste van 30m X 60m en voldoende weides vervolledigen deze eigendom.

Zeer veelzijdige eigendom voor de paardenliefhebber!! Kan dienst doen als pensionstalling, sportstal of voor een paardenfokkerij dan wel een combinatie ervan.

Général

Adresse:Diksmuide
Référence:IF-2537
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Disponible:Par accord mutuel
Situation:Vue imprenable, Campagne, Proche d'une rue calme, Site ouvert
Type de constr.:Traditionnelle
Niveau:2
Etat général:Normal

Division

Chambres à coucher:3
Salles de bains:1
Toilette:1
Salon:oui
Jardin:oui
Jardin orientation :Sud-est
Jardin qualité:Normal

Confort

Châssis:PVC
toit:Toit en bâtière
Vitrage:Double
Chauffage:Gaz naturel

Informations légales

No certificat PEB:20150716-0001778662-1
PEB Valeur:725,00KWh/m²/an
Autorisation urbanistique délivrée:oui
Affectation urbanistique:Zone agricole avec paysage important
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Aucun
Patrimoine protégé:Site non-protégé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu