Malheureusement, cette propriété a été vendue

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Inscrivez-vous

Op een halve kilometer buiten het centrum van Deinze bevindt zich deze halfopen bebouwing met achterliggende loods en weide. De woning werd gebouwd in 1930 en deels gerenoveerd in 1970 en heeft volgende indeling: inkomhal met toegang naar de kelder, grote woonkamer en een veranda die de hoofdwoning verbindt met de achterbouw. Dit bijgebouw bestaat uit een recente keuken, badkamer en berging met aparte douche en lavabo. Op de verdieping zijn er 5 slaapkamers. De vaste trap loopt verder naar de zolderverdieping waar gemakkelijk nog 2 kamers kunnen bijgemaakt worden. Er is reeds een onderdak aanwezig. De centrale verwarming gebeurt met aardgas, in de woonkamer is er reeds dubbel e beglazing, de andere ramen zijn nog enkele beglazing.
Achteraan de woning is er een kleine binnenplaats en een tuintje. De oprit naast de woning loopt door naar de achterliggende grond die bestaat uit een mooie grote weide en een perceel waarop 3 aaneengesloten stallingen/loodsen staan (samen ca. 350m²). Met een aantal aanpassingen is deze woning een ideale gezinswoning mét weide, vlakbij alle voorzieningen van het centrum: winkels, warenhuizen, openbaar vervoer,..

Général

Adresse:Deinze
Référence:IF-2219
Prix demandé:Vendu
Type:Propriété
Superficie de la parcelle:13.956 m²
Année de construction:1930
Année de rénovation:1970
Etat général:À rafraîchir

Division

Chambres à coucher:5

Informations légales

RC de base:€ 1.298
No certificat PEB:0001479032
PEB Valeur:894,00KWh/m²/an
Autorisation urbanistique délivrée:Non
Droit de préemption:Non
Affectation urbanistique:Zone d'habitat
Sensible aux inondations:Aucun
Zone inondable:Pas annoncé
Patrimoine protégé:Pas annoncé
Cette propriété être soumis à l'obligation de rénovation imposée par le gouvernement flamand pour les bâtiments résidentiels. Pour plus d'informations, consultez le site web de l'Agence flamande de l'énergie et du climat à l'adresse suivante : https://www.vlaanderen.be/en/moving-housing-and-energy/renovation-obligation-for-residential-buildings

Vendu


Vous devez donner votre accord sur la politique de confidentialité de ce site web
* Champ requis

Vendu